Bendis Bu ay ilk çatlatma iğnem 9 gün önce iğne oldum . Bugün akşamüstü dayanamadım test yaptım negatif çıkarsa sonra pozitif olduğunda iğnenin etkisi geçmiş olur erkenden gebeliğimi anlarım dedim ama test silik bir şekilde pozitif oldu erken olduğunu biliyorum ama sizce iğnenin etkisimidir yoksa bi ihtimal gebelikden dolayımı pozitiftir iğne yaptıran arkadaşlar önce pozitif çıkıp sonra negatif olan var mı bunu merak ediyorum biraz uzun oldu kusura bakmayın 🙈
Bet0142 Bendis iğne etkisiyle olur buyuk ihtimal ama inşallah rabbim gönlüne göre verir biraz daha bekle canım 😊
Blueinflames89 Bendis erken yapınca pozitif olunca silik çıkıyor 2 gebelipimdede öyle oldu erkenden yapmıştım adet günüme 3,4 gün kala bu arada bi arkadaşımda çatlatma iğnesi yaptırmıştı üçüzlere hamile şimdi 😁
Esra3890 Şimdi bişey söylemek için çok erken bıraz daha bekle bence genelde ignenin etkısınden dolayı pozitif çıkabiliyor inşallah Allah gönlüne göre versin
Bendis Blueinflames89 ay hadi inşallah tek korkum iğnenin etkisidir ondan pozitiftir diye çok teşekkür ederim umut verdiniz 🙏🙈