Ebbruc ykaya18 eşim dün yemek yerken kendine kola doldurup bana doldurmadı beni unuttu diye ağladım baya baya ağladım yani 😂
Ebbruc ykaya18 bu aralar hep kaybettiklerimi hatırlayıp ağlıyorum ama buna ağlayacağımı hiç düşünmezdim 😂
NNanelimonn Ben normalde çok ağlayan biri değilimdir.İlk çocuğumda izlediğim belgeselde annesi gelmeyen penguen için ağlamıştım bir kez.Şimdi ikinci bebeğime hamileyim nefesi zor alsam bile ağlıyorum hazırda bekliyor gözyaşlarım akmak için 😂😂😂😂
ykaya18 Mucizee80 bende erkek olursa benim oğlum baska birini sevip evlenmesin diye dertlenmiştim erkek annesi olmak çok zor geliyor bana hala 😂
ayanarta1 ykaya18 ilk haftalarda giysileri düzeltiyorm düzeltiyorm hala düzgün değil hepsini indirip atmak istiyorum diye hem sinirlendim hemde ağlamıştım 🥴🥴🥴🥴
milaeqq ykaya18 Ben zaten normal hayatta bile her şeye ağlıyorum ama bir keresinde kalem yere düştü karnımdan eğilip alamadım diye ağlamıştım sonra karnımda bebek var ve bebeği güya suçlu hissettirdiğim için bir daha ağlamıştım 😂
Elif2907 @ykaya18 bende ya hamile degilkende duygusaldim hamile olunca2 kati duygusallastim oğlum 5 yasinda bazen oyle bir konusuyorki ona bile iclenip agliyorum
Anonum ykaya18 Halim olmadığı halde akşam yemeği yapmıştım kocam işten yarım saat geç geleceğini söylediği için oturup ağlamıştım