ykaya18 Normalde de çok duygusalımdır hemen gözlerim dolar, haber falan izleyemem mesela çabuk sinirlenirim. Ben en son eşim eve geldiğinde neden önce kedimizi öpüyor diye trip atıp, ağlamıştım 😂😂
Tugcev ykaya18 son günlerde sadece ara ara hava çok sıcak dayanamıyorum diye söylenirken ağlıyorum 😂 Allah başka dert vermesin diyorum 😂 bence bahane o doğum stresine ama bilmiyorum 😂
Gizem34_ ykaya18 istanbuldan antalya yolculuğunda ağlamıştım uykumu alamadım rahat edemedim ve çok sıcak diye ağlamıştım 😅😅 şimdi düşününce çok saçma geliyor ama çok sıcaktı ne yapayım 😂
ykaya18 kahvesever__ annem yengeçtir benimde evet o da çok enteresan bi kaç gün orda kalmak zorunda kaldım, eve geleceğim sabah hüngür hüngür ağladı aramızda da 10 dk mesafe var ve hergün görüşüyoruz 😂😂
ykaya18 Tugcev hala sıcak diye ağlamak çok mantıklı bence bi ara bende öyle çıldırdım zaten yatarak hamilelik geçiriyorum işe gidemiyorum diye iş yerimdeki klimayı söküp eve taktırdım 😂😂
Glchan_34 @ykaya18 saçım birbirine karıştı diye sinir krizi geçirip ağlama krizine girmiştim ertesi günü saçımı kestirmistim inat edip 4 aylık hamileydim şu an 9.aya girdim😂😂😂😂😂
Larraa Henüz hamileliğimin başındayım bu kadar duygusallaşacağımı tahmin edememiştim. Eşim restoran işletiyor. 2 gün önce yanına gittim biraz oturdum mide bulantım olduğu için yemek yiyemedim ama paket istedim evde acıkırsam yerim diye. Siparişimi söyledim paketimi aldım. Ev ile restoran arası arabayla 25 dk. Neyse eve geldim acıkmıştım. Tam paketimi açtım yemeğimi yiyecektimki baktımki yemeğimin içine istemediğim bir sebze koymuşlar. Hüngür hüngür ağladım sonra eşimi aradım bide ona ağladım nasıl yanlış yaparsınız diye. Normalde asla böyle bir şey yapacak bir insan değilim kendime başka bir şey söyler yerim onu yiyemezsem dahi ama çok büyük hayal kırıklığına uğramıştım 😂 Neyse sonrasında ne kadar yok desemde eşim yenisini yaptırıp yollayınca rahatladım 😄 Bugün de konu açılınca yine eşim çocukluğundan kalan korkunç bir hikaye anlattı bana. Ben gerçekten korktum ve yine hüngür hüngür ağlamaya başladım. Ben ağlayınca da bu sefer eşim korkup beni sakinleştirmeye çalıştı yarım saat 🙃 Sonrasında bu durumlar aşırı tuhafıma gidiyor ya nasıl ağladım buna diye 🙄😄
ykaya18 Larraa ama olay döngüsünün içindeyken de dünyanın sonu bir dert gibi hissedip ağlıyoruz, komik olduğunu anlamak için biraz sakinleşmek lazım 😂😂😂
mhrmom ykaya18 hep ağlardım ama en saçması galiba eşime beni sevmiyorsunn diye ağlamıştım gözlerim şişene kadar😂😂 Bence daha saçması var ama hatırlamıyorum şuan😁
ykaya18 mhrmom yaaa bence erkeklerin de çok üzerine gidiyoruz, biz hormonları yaşıyoruz ama onlarda bizi yaşıyorlar valla noluyor demeden ağlama krizleri gelebilir 😂😂
Larraa ykaya18 Sormayın ya. Bu ne şımarıklık diyorum bazen kendime sakinleştikten sonra. Hiç benlik değil aslında ama çok enteresan şekilde kendimi tutamıyor ve ortalığı velveleye veriyorum 😄 Tabiatımız değişiyor resmen gebelikle ☺️