Melisatay Merhaba kızlar dokuz haftalık hamileyim yeni evlendim ve Gebze’ye yeni taşındım bu şehri hiç bilmiyorum devlet Hastanesi’ne gitmek istemiyorum Gebze’de özel klinik olur ya da özel hastane doktor öneriniz varsa bana yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim
Aylaa123 Melisatay yüzyılda çiğdem kılıca gidiyorum bende çok memnunum seher hanım var oda iyi bir doktor ama çok fazla yoğun
UmayAsya Melisatay medikalpark Nilhan Öztürk e gidiyorum çok memnunum numarasını da veriyor yazdığınızda dakikasında dönüyor çok tatlı ve bilgili 😊
Melisatay Hync1 merhaba ben de Gebze Özel yüzyıl Hastanesi’ne gitmeyi düşünüyorum doktor araştırıyordum çok teşekkür ederim vermiş olduğun bilgi için
Zehraaunall Burhan şeker 🥰 kendisinde şuan 2. Gebeliğim devam ediyor 😇özel kliniği var Sultan Orhan, Yeni Bağdat Cd. No:478 kat:3, 41400 Gebze/Kocaeli 🪷
1Ali Devlete gitme durumunuz olursa darıca farabi-gülçin güneri öneririm bende yeni evlendim yeni taşındım buraya biraz araştırarak buldum çokta memnunum🥰
Melisatay 1Ali Bu devlete Kartal’da bir yere gidiyordum ancak eşimi içeriye almadıkları için ve ultrason çok kötü olduğu için özele gitmeye karar verdim ultrason makinasından memnun musunuz acaba
qusel 1Ali sanırım.kendisinden bir tek ben memnun kalmadım. Çok öneri okudum gittim tamamen fiyasko berbatti
Eminee3434 Gebze yüzyıl. Seher çınar gidiyorum memnunum tavsiye ederim bu arada hosgeldiniz Gebze’ye :)
Hync1 Melisatay GENEL OLARAK HERKES MEMNUN KORAY BEYDEN ARAŞTIRABİLİRSİNİZ AMA BAYAN DOKTOR TERCİHİNİZ VARSA BİLEMEM AMA BAYA İLGİLİ SAKİN VE BAYA BİLGİLİ BİR DOKTOR BRANŞINDA MUAYENE ÜCRETİ 1250 TL
1Ali Melisatay ben memnunum nerdeyse her gidişimde ultrason fotoğrafını da verdi, bir iki sefer veremedi onda da ekrandan çekmem için yüz şeklinin net olduğu pozisyonu yakalamaya çalıştı. Başka bir doktora daha gitmiştim aynı hastanede onun cihazı daha eskiydi
Gulceee Aylaa123 merhaba Aylaa123 bende 34. Hafta dan sonra çiğdem hanıma gitmeye başladım size birkaç birsey sorabilir miyim doktor gece doğum olunca geliyor mu ben kendisine geç başladım diye mi bilmem biraz ilgisiz buldum