Yagmurrsu Fasulyelendikk 36+4 benim tosun da 3400 geldi. Biraz sizinle sohbet etmeye ihtiyacım var. İlk gebeliğiniz mi ? Doktorum sezeryana kalırsın böyle giderse diyor korkularım arttı iyice
Sb5454 Fasulyelendikk bende 36 dayım 3.500 doktorum 18 gün ilerde dedi çiğer geliştirici iğne vuruldum erken doğum için
aden026 Nur_acikgozer aynıyız 26 haftalıkken 1 kiloydu cuma günü 30 haftalık oluyoruz ve cumartesi kontrolümüz var merakla bekliyorum 😍😍😍
Zeyyno_ Nf3346 Neresi az cnm ben kızımda 39+6haftalikken doğum yaptım 3kg doğdu kızım Gayet normal kilosu
sorybaby Nf3346 ne kadar olması lazım daha Allahim ya bu doktorlar cok sinir bozucu bence gayet normal 5-6 kilo mu doğacak 4 kilo olunca da biz normal dogum yapamayiz bu şekilde diyorlar
Zeyyno_ Gurmuss En son gittiğimde 31+6haftalikken 1800grmdi şu an 36+3teyiz haftaya pazartesi kontrolümuz var bakalım merak ediyorum bnde 🌺
esdemiralay Zeyyno_ Ay böyle 31 den 36 haftayı görünce birisi çok mutlu oluyorum sanki zaman bir anda akıyormuş gibi oluyor. Ben şuan 31+6 dayım . Her hafta ay gibi geçiyor . Hiç geçmeyecek gibi hissediyorum. Ama böyle birisi 36 olduk tekrar gidicez diyince hızlanıyor gibi 😂
Nf3346 sorybaby ya kadın ilk baştan beri minyon çok büyük olmaz vs diyor ya niye benim modumu düşüyorsun googleden bakıyorum daha düşük haftaya göre tahmini kilo . Bencede gayet iyi 32 de gittim 2300 gramdı şimdi 3 olmuş daha ne olsun .
Fasulyelendikk Yagmurrsu benimki de aynı seyi söyledi seker ölcümü istedi azıcık yüksek cıktı her ihtimale karsı diyet önerdi iki gün oldu baslayalı sağlık ocagında seker ölcümü yaptırıyorum evde de kendim yapıyorum normale döndük sükür pazartesi tekrar hastaneye gidicem gelisimi aynı sekilde olursa sezeryan olcak kacarı yok malesef
Nf3346 Irmak154 çok şaşırıyorum bende sinirlerim bozuluyor birde karnıma küçük diyorlar acaba yeterince beslenmiyor muyum diye kafama taktım
Nesemom13 ben dün kontrole gittim de ultrason kağıdının üstünde gram cinsinden iki ayrı sayı vardı Bi tanesi fw: hadlock1 1366 g Diğeri de fw:hadlock3 1375 g Hangisi bebeğin kilosu bilemedim bir bilginiz var mı acaba?
Hasret3449 Irmak154 canını sıkma arkadaşım son haftalarda olmaya başlıyor inşallah senin de almaya başlar
Irmak154 Hasret3449 inşallah valla ilkte kotu oldum baya ama ona göre besleniyorum elimden baska bisey gelmiyor ki. Artik saglikla gelsinler başka bişeyi düşünmek istemiyorum 🙏🏽