Damyavuz Hdn01 bende belli oluyor diye biliyordum ama kaç olursa kız kaç olursa erkek unuttum 2 kızım da doğru çıkmıştı. Kadınlar kulübüne bakın bence orada yazıyordu
Kirmizibalikgolde Hdn01 Cinsiyetin sadece babadan gelen X yada Y kromozomu ile alakası vardır.Başka bişeyle alakası yoktur.
Rabia97 Hdn01 canım bilgim yok o konuda ama ikili test sonucunuz kaç günde çıktı sonuç bekliyorum ama doktor 4 hafta sonra gel dedi özeldeki doktorum da sonuçları görmek istiyor haftaya gel dedi kaç günde sonuç çıkıyor ona göre doktora gideyim
Hdn01 Damyavuz ben bugün bir yerde gördüm 50 altıysa erkek 50 üstüyse kız diye doktor da bir türlü cinsiyet söylemediği için merak ediyorum
Mzzz Hdn01 bu uygulamada o kadar akıl dişi şeyler soruldu ki idrarın renginden cinsiyst çıkarmaya çalışan var 😂😂 biraz ürkütücü 😂
Hdn01 fairytale_ Ben kızımda detaylıda görebildim oda özelde ☺ tabii şimdi güç yetmiyor özellere gitmeye devlet hastanesi kolay kolay söylemiyor maalesef bu sefer merak ediyoruz😁🥰
Hdn01 Rabia97 10 gün dedi devlete gidiyor canım ama randevu 15 gün sonra verildiği için 15de gittim direkt doktorun yanına sonuçları veriyor canım sağlıkla gelsin inşaAllah🥰
Rabia97 Hdn01 amin inşallah çok teşekkürler canım 🙏🏻 sonuç almaya gittiğimde doktorum randevu istemiyor kâğıt veriyor yukarıdan öyle randevu alıyorum cuma günü 10 gün oluyor gidip alayım sonuçları
Hdn01 Rabia97 rica ederim canım 🥰 devlete mi gidiyorsun bana da kağıt verdiler randevu saati kendileri verdiler 15 günü buldu ama