Hatice4570 3 saattir kasılmam var 6 dakikada bire düştü fakat suyum ve nişanım yok tecrübe eden var mı
Senaykork Hatice4570 benim nisanim gelmedi , 39+4 5 dakikaya düştü kasılmaların hemen acile gittim yatisim yapildi
milaeqq Hatice4570 Ben de 38+2’deyim sabah sancım oldu duş al dediler duş alınca geçmezse doktora git dediler duşa girdim baya azaldı sizde deneyin bence bir 🙏🏻
elif475475 Hatice4570 benim suyumu dogumhanede patlattılar illa su gelmesi gerekmiyor. Nişanım da gelmemişti hatta doktor çatı muayenesi yapınca eline geldi.
Nurincbyrz Hatice4570 bazılarında Nişan yada Su gelişi olmazmış bence bir gidin hastaneye gitmeden bir duş alın belki de geçer
Rabissannee Hatice4570 40 oldum su ya da nişan yokken ağrı sıklaştı, hafifti uyumaya çalıştım geçti dinlenin geçmiyorsa artıyorsa acile gidin
Sumeyyeysldg Sumeyyeysldg bende 36+4 um sezeryan için yarın gün alacaktaim ama akşam. 11 den beri geçmeyen sancım var duş almana ragmen adetteymiain gibi sancı cekiyorum saatlerdir ne yapacağımı bilmiyorum sabah randevun var diye de gitmedim acile