emineee118371837 9 haftalık hamileyim ne yaptıysam diş ağrım geçmiyor.Geceleri uyuyamıyorum gündüzleri duramıyorum. Neler yapmam lazım yardımcı olur musunuz 🥺
Sumruhazal emineee118371837 serum al bende çok cektım parol dan da bısı bekleme bana dıs doktoru fayda etmez dedı
fairytale_ emineee118371837 benimde aynı sekil ağrım cok 17+5 deyim doktorum gunde 3 gun parol icebilirsin demisti ama gecirmedi agrisi bu yuzden doktorumdan izin kagidi aldim disciye gideceğim cekmesi icin disimi yada antibiyotik vermesi icin dis ağrisi kulagima vuruyor🥹🤦🏻♀️
emineee118371837 Doktorlar ilk 3 ay bir şey yapamayız diyorlar. 🥺 Evde yapılacak ne varsa yapıyorum fayda etmiyor artık ağlıyorum sürekli başım dertte.
fairytale_ emineee118371837 karanfil koy canım yada karbonat ve tuzu karistir suyla gargara yap tabi benim midem almadiginicin yapamiyorum bulantidan dolayi
emineee118371837 Esrashshshssh bende izin alayım da gideyim o zaman yoksa duramıyorum, teşekkür ederim 🙏
fairytale_ Esrashshshssh bende cektirmeyi dusunuyorumda onu merak ediyordum doktorum cektirebilirsin dedi kagit verdi yarin gidecegim disciye tesekkur ederim🥰
EslemSare Benimde damağımda ağrı var şişmiş sizin bebisler haftalik ve cinsiyet ne benim 14 haftalık ve doktora gittimde çok hareketli dedi cinsiyeti söylemedi