Hasret3449 birmeleginannesi_ Rabbim bir avazda kurtarsın hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah❤️
Mzzz Fatma96 teşekkür ederiz boyleleri yuzunden sezeryan orani cogaldi zateň yada insanlar hamileliğin tadını çıkarmak yerine strese sokmak korkutmak gibi misyon üsleniyorsunuz
Reina Mzzz ya bi de halen kendini savunuyor. Kötü niyetim yok kendi tecrübemi paylaştım diyoe. Kim senn kötü tecrübeni sordu ki. Millet bir tuhaf
Bbgmsc birmeleginannesi_ dualarım seninle, hayırlısıyla acısız, bir avazda, su gibi geçen doğumunuz olur inşallah🙏🏻 sağlıkla bir an önce bebişinize kavuşun haberlerinizi bekliyoruz 🥹
birmeleginannesi_ Bbgmsc bende sağlıklı bir hikaye paylaşmayı düşünüyorum canım inşallah dua edin bana 🥹🥹
aslanbeyy birmeleginannesi_ fitil daha iyidir sanırım ya açılma olunca daha güzel karşılarsınız sancılarınızı.ebeler nasıl hareket yaptırıyorlar mı ? İnşallah çabuk ilerler dualarımdasınız🤲🏻💕
birmeleginannesi_ aslanbeyy bakalim sancılarım çıkmaya başladı açıklığa bakicaz tabi daha bakilmadi.. ebeler baya ilgili sürekli nst bakılıyor yürüyüş yapıyorum az sonra plates topunu sorucam onu yapayım bel ağrısı başladı hafiften çünkü 🥹
Denizdnzdnz birmeleginannesi_ ay hadi bakım kız ağrısız sizisiz kolay dogurursun inşallah ezanda okunuyor
birmeleginannesi_ Denizdnzdnz amin canım inşallah bi açılma olsa gerisi olur da fitil iyi gelir inşallah 🥹
esdemiralay birmeleginannesi_ İnşaallah acısını sancısını hissetmeden su gibi geçen bir doğumla alırsın bebeğini kucağına 🥹 gelişmeleri bizlere de yaz iyi olursan canım ❤️
esdemiralay birmeleginannesi_ Fitil bir süre açmıyor ama ondan sonra bir bakıyorsun neredeyse yarılamışsın bir anda açmaya başlıyor. Dayanılmayacak bir acısı olmuyor canım inşaallah sen de kolaylıkla halledersin sonra bebeğin yanında zaten 😊
e_blue_sky_a birmeleginannesi_ nasılsın? Dediğim gibi hemşireler ebeler çok ilgileniyorlar değil mi? Allah sağlıkçılarımizi eksik etmesin yokluğunu göstermesin. Başladı mı sancılar. İnşallah tez vakitte hayırlı haberlerini alırız
birmeleginannesi_ esdemiralay Allah razı olsun canım inşallah 🥰 simdilik yazabildigim kadar yaziyorum insallah sag salim kurtulup tecrubeleri size de yazarim 🥹
birmeleginannesi_ esdemiralay aaaa fitili biliyosun daha yeni ebelerde oyle dedi 5 saat falan etkisini görmezsin sonra başlar dedi 🥹 bende koektum 2 buçuk saat oldu daha olmadı açılma diyd🥹
birmeleginannesi_ e_blue_sky_a evet çok ilgililer canım sagolsunlar açıklık baktılar daha yok 5 saate fitil anca etki edermiş sancioarim baya oldu ama düşürmek için serum verdiler şimdi dengelemek için açıklığa kadar öyle şimdilik 🥹
1prensannesi2312 birmeleginannesi_ diğerinde 40+6 daydı bunda şu an 39+0 ım pazartesi gidecem bakalım ne diyecek
Dilara_0 birmeleginannesi_ hadi hayırlısı bitanemmm Rabb’im bir avazda kucağına almayı nasip etsin dualarım seninle. Bizim için de dua et doğum yapalım sağlıkla kucağımıza alalım. Güzel haberlerini bekliyorum 🥹💕
Reina birmeleginannesi_ fitilde bir anda etki gösteriyor. Sen hiç oturma bacağını aça aça yürü. Sürekli sıcak su tut. En önemlisi sakın stres yapma. Epidural düşünebilirsin açıklığın olunca
esdemiralay birmeleginannesi_ Evet canım fitil açıyor ama biraz vakit alıyor sonra bir bakmışsın ıkınma hissin geliyor sadece bi son yarım saati zorluyor gerisini atlatırsın hemen o son yarım saatte de geldi gelecek ıkın derken hissetmiyorsun bile zaten
birmeleginannesi_ br2023 yürüyüş yapabiliyorum canım plates topu isticem birazdan bakalım etkisi olucsk mi gorucez simdioik bişey yok fitil anca 5 saatte etki ediyomus zaten 🥹