Omeryavuzannesi_29 birprensesinannesiiim evet suni sancı ile 20 saat üstüne kucağıma aldım normal doğum ile cok şükür zor bir süreç fakat doğduğu an her şey bitiyor rabbim hayirlisi ile sizlerde kucağınıza almayı nasip etsin 💗🙏🤍
Flale Btm571 merhaba canım benim için meryem ana otunu suya koyarmısın sancılarım düzenli basladı hastaneye gidiyorum
Flale Btm571 amin inscalalh 2 cm acılmam varmış ben post atamıyorum yapamadım hiç Allah razı olsun inscalalh kolay bi doğumum olur sancılar 5dk bir giriyor
Btm571 Flale inşallah hemen olur doğumunuz ya hannan ismini ve summessebile yesserah ayetini bol okuyun doğumdan çıkınca yazın sudan cikarayim
Flale Btm571 ayy allah razı olsun evet suan sancılarım cok sükür cok düzenli iki doğumum cok zor oldu bu kolay olur cok dua ettim rabbime🙏🏻🌸 😍
Flale Btm571 birazdan tekrar bakıcaklqr beklıyorum sancılarım düzenli inscallah gecikmeden bigün oğlumu kucağıma alırım🙏🏻
Glsmbln birmeleginannesi_ ilk doğumda 7cm den sonra suni verdiler hemen doğurdum zaten çok hızlı ilerledi suniden 1 saat sonra doğum oldu korkma bak o ayeti oku
Glsmbln Mompapatya evet asko kanaldaydi baş aşağı pozisyonda o yüzden çok hızlı geldi doğum başlayınca 10 cm de 2 kere ikinfim çocuk geldi zaten