Dilara_0 birmeleginannesi_ zor ama imkansız değil. Rabb’im bir tek bize nasip etmiş doğum yapmayı. Bol bol dua et, salavat getir. Rabb’im seninle olsun ellerinden tutup yardım etsin inşallah. doğum yaptın mı canımın içi 🥹💕
Enfal_06 birmeleginannesi_ ayy çok heyecanlı sağ salim doğurursun inşallah canım rabbim yardımcın olsun
Krglnc birmeleginannesi_ canım ne zmaandır suni sancı alıyorsun kaç cm açıldın birde sıfırdan mı başladı
Flale birmeleginannesi_ Naptın güzel anne nasıl gecıyor inan kendim doğuruyormuş gibi düşünüyorum seni bu dar yolda rabbim hepimze güc kuvvet su gibi doğumlar nasip etsin inscallah❣️
Btm571 birmeleginannesi_ meryem ana otu yanımda var isterseniz niyetinize suya koyayım tabi dogum yapmamışsan eger
LinamAsyam birmeleginannesi_ birmeleginannesi_ Allahım sağlıkla gelsin resmen evde sizler için heyecanlanıp bebekimle dualar ediyorum. Çok duygusal oluyorum hiç tanımadıgımız insanlar birbirine dua ediyor 🩷 insallah hepimiz sağlıkla kavuşalım
Harikuladeee SafaMerve canım o sancılar açılmanı sağlayacak kendini kasma derin nefeslerle rahatlamaya hatta girebilirsen sıcak duşa girmeye çalış açılman olacak Allahın izniyle dualarımız seninle🤲🏻🤲🏻🤲🏻ya şafi , sümme sebile yesserahu
LinamAsyam Btm571 ne güzel kalpli insanlar var. 🥹 herşeye ağlayan ben buna ağladım. Rabbim sizler gibi insanlarla karşılaştırsın
Mzzz Fatma96 postun sahibi değil ama ben bile korktum etkilendim zaten insan korkuyor sizde yangına kürekle gidip alın buda benden diyip iyi niyetli olduğunuzu doğru olanı yaptığınızı savunuyorsuňuz kusura bakma
sevdenurnur birmeleginannesi_ yaaa seninle bir ara konusmustuk daha az once aklıma geldın ne yaptı bu kız dogurdu mu dıye bır gıreyım dedım happy mom a tam da denk geldi. Sağlıkla kavuşun canım inşallah Allah kolaylaştırsın 🙏🏻
Reina Fatma96 ya halen alay ediyosun ya. Ben sana doğuma girecek kadına kötü şey anlatılmaz diyorum algılama sorunun mu var? Dua edilir iyi dileklerde bulunulır. Vay ölümden döndüm şu bu, bunu yazmann zamanı mıydı halen salağa yatıyorsun
Btm571 LinamAsyam amin cümlemizin bu günler için olmak lazim çünkü yaşayan biri olarak bende kardeşim içim isterim🥰🥰