Senaykork Silaybooo123 genel anestezi,spinal olanlar belden ağrım var diye soyleniyolardi benimki zorunlu sezeryandi acil gelişti ama benim 0 ağrı vardı 2 saat sonra kendim tek başıma yürüdüm Şuan hamile olsam yine genel derdim
yokusbebek Silaybooo123 Benim ilk gebeligim. Ama spinal istiyorum. O ana şahit olmak istiyorum, bence eşsiz bir duygu olacak 🤭🙈
Silaybooo123 yokusbebek bende istiyorum ama korkularım da var ya ağlamazsan vs olumsuz şeyler geliyor Rabbim sağ salim eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
Silaybooo123 Melodimm ya onu da göz önünde bulundurmak gerekiyor genel anestezi de direkt bebeği etkiliyor diyorlar ama
yokusbebek Silaybooo123 İnşallah sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi 🙏🏼🌸 Ama Allah korusun öyle bir şey olursa illa ki öğreneceğiz. Tecrübeli olan annelerimiz daha iyi bilir tabi ama ben böyle düşündüm 🤍
Melodimm Silaybooo123 Derhal çıkarıyorlarmış bebeği canım.Bir sürü doğum öyle oluyor.Ben isterim ya.Inan bel ağrısı çekmekte kötü.
Silaybooo123 yokusbebek Rabbim sağ salim eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yavrularımızı 👶🏻🤲🏻🙏🏻
Civciv53 Silaybooo123 genel olmak istiyorum ben o uyku efsane birşey kesip biçicekler birşey hissetmek istemiyorum valla kızımı çıkınca ayılınca görücem zaten 🤣 bir arkadaşım spinal oldu tam uyuşmadı herşeyi hissettim çok fenaydı dedi o şeyleri yaşamak istemem
Civciv53 Silaybooo123 onu uyuşturduktan sonra takıyorlar canım korkma 🤣 o filmin sadece fragmanı galiba 🤪 şaka maka herkeste aynı olmuyor ya dua edelim kolay geçsin 🤲🏻🥰
Silaybooo123 Civciv53 Rabbim sağ salim eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli bir şekilde bir avazda hayırlısıyla kolayca kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı inşallah
sweetmom1_ Silaybooo123 benim ilki genel oldu ama çok rhat geçti hiç ağrı hissetmeden anında uyudum ayılması zor ama enazından baş ağrısı bel ağrısı çekmedim şimdi ikinciyide genel istiorum spinal bel ve baş ağrısı bırakıyo hep öyle duydum