ezell34 Nefes darlığı ve göğüs ağrısıyla gittim kan tahlili yaptılar dimer 692 çıktı yani akciğerde pıhtilasma başına böle bi durum gelen var mı acil deki doktorda bişey demedi kendi doktorum dan haber bekliyorum tahlil sonuçlarımı attım
Behacetler ezell34 cnm Allahın izniyle birşey olmaz korkma geçen sene benim o değerim 22.000 lere kadar çıkmıştı. Şükürler olsun ki rabbime pıhtı atmamıştı.
Behacetler ezell34 hastaneye yatışım yapıldı. Kan sulandırıcı başlandı. Maalesef preeklamsi geçirdiğim için 25 haftalık erken doğum yapmak zorunda kaldım ve doğumdan sonrada 40 gün boyumca kullandım kan sulandırıcıyı.
ezell34 Behacetler acaba benimde yatışım yapılır mı ama acil bişey olsaydı acil deki doktor derdi yatışını yapalım diye
Behacetler ezell34 cnm dediğim gibi değer evet yükselmiş ama bir problem oluşturacak değerde değil işini ferah tut bir şey olmaz Allahın izniyle
Behacetler ezell34 onun için birşey diyemem cnm benim değer çok yükselmişti mecburdum ama senin için ne derler nasıl bir yol izlerler bilmiyorum
ezell34 Behacetler bana da iğne dedi ama ilk önce göğüs hastalıkları doktoru görecek ona göre karar verilecek ama iğne de istemiyorum ilerde çocuk sakat oluyor diyorlar
Behacetler ezell34 o çok saçma birşey asıl şuan hemen hemen tüm hamileliklerde birçok sorunu önleme amaçlı kan sulandırıcı iğneler kullanılıyor o zaman kullanan herkesin çocuğu sakat olmalı