Minikuzucuk hamişler neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor geçirdiğiniz süreci merak ediyorum . 21 haftadayım mide yanmam çoğaldı bebek hareketlerini günlük olarak hissediyorum ve 20. Haftayla birlikte gelen moral bozukluğu devam ediyor sizler nasıl geçiriyorsunuz ?
BerivanLina Minikuzucuk 20+4 ten selam 😘 bebek hareketlerini hissediyorum bende yemek yedigimde hala kusacsk gibi hissediyorum. Kilo almamama ragmen asiri agirlastim. Bebekte ters olunca alta asiri baski yapiyor. Moralim hep bozuk bu arada 😂
Ysmnpmk Minikuzucuk 21+6 olcaz akşamları oluşan aşırı şişkinlik dışında bir problem yok bazen iğne batirsan patlicak gibi oluyorum😂
sweetmom1_ Minikuzucuk merhabaa bizde 20+6 dayızz bizim beyfendi gündüzleri çok hareketli ya resmen baya baya rhatsız etmeye başladı akşam 9 dan snra uyuyor geceleri rhatım🤣🤣🤣
Zg99 Minikuzucuk 24 +1 olduk çok şükür 🥹🥰 fazla ayakta kalınca ayağım şişiyor bunun dışında Allah’a şükür ağrım vs pek olmuyor
BerivanLina Minikuzucuk wllh bende anlamiyorum ki gulesim gelmiyor artk hicbiseye ilk hamileligimde degil ki anlamadim😂
Minikuzucuk BerivanLina Bende birde aşırı sinnir var sizdede öylemi ? Bu çocuk doğana kadar kocamı boşamazsam bi daha hiç boşamam 😂
BerivanLina Minikuzucuk ben bana ters biseye soyleyene boyle ustune atilip hirlayasim geliyor tabi yuksek musadem buna izin vermiyor 😂😂
Busra_28 Minikuzucuk ay ben de ya alıp kafasını duvardan duvara vurmak istiyorum yaptığı bir şeyde yok öyle yani yazık bide çok duygusalım şimdi ağlamak istiyorum ama neye ağlasam bilemiyorum 😂
Asnsshhdjskka Benim bu pazar 20. Hafta oluyor bikaç gün önce komtrole gittim doktor bebeğin eşi rahimde gibi bişey söyledi kanaman olursa haberimiz olsun dedi bi akıl verirmisiniz nedir bu düzelecekmi çok üzülüyorum
Miniklerinannesiyim Minikuzucuk 19+4olduk cok Şükür bu güne kadar grip olmam dışında bi zorluk cekmedim +1 kilo ile devam ediyoruz bir kızım var şimdide oglum olacak ayrı bir heycanımız var saglıkla gelsinler hepsi
Cglglr 22+5 haftalık kızım. Rahat bir hamilelik geçiriyorum tek sıkıntım idrar yolu iltihabı. Karın ağrım oluyor sürekli. Bir de akşamları karnım çok şiş oluyor sertlik oluyor o da rahatsız ediyor. Ama genel olarak heyecanlı ve sabırsızım 🥰🩷