rumikaa 7 haftalık gebeyim doktor kontrolüm haftaya 2 gün sonra havuza gideceğim sizce sorun olur mu? Kontrolüm önceye gelseydi soracaktım ama yine de belki deneyimli olan vardır.
CokCahilsinKeskeOlsen rumikaa hamilelikte havuz kesinlikle önerilmiyor enfeksiyon açısından denize girebilirsiniz ama havuz doktorlar önermiyor
Ahsksdk rumikaa gebeliğin ilk haftaları en dikkat edilmesi gereken zaman ve havuz enfeksiyon kapmak için tam yeri asla gitmeyin deniz bile önerilmiyor
Aylaa123 rumikaa hamileliğin ilk zamanları en riskli zaman ve enfeksiyon kapma riskiniz havuzda çok yüksek girmeyin bence
Hulo2105 rumikaa doktoruna sor tabi ama ben 12,21,27,32. Haftalarda hep havuza girdim hatta hiç denize girmedim. Otelde girdim hep havuza halka açık yerlerde girmedim tabi.
Barbie77 Benim doktorum temizliğinden emin olduğun havuza girebilirsin demişti ama ben girmem asla ya güvenmiyorum.
Ervaidil Ben 6 haftalık hamileydim günde yarım saat yüzdüm çok şükür birşey olmadı benim girdiğim havuz temiz ve kloru az dı rahatlıkla girdim temizse girebilirsin bence