Booksandcats MCD bag diye bir siteden sırt çantası aldım kullanma fırsatımız olmadı henüz ama çok kaliteli geldi
Bume Skck evet aynı tarz tredyolda uyguna var ama dış görünüş önemli benim için ve uzun süre kullanılacağı için bence alınır
Gizem9688 Skck ben çok önce mavi den aldığım normal bol gözlü bir sirt cantam vardi. Onu kullanacağım. Almadim.
nurlique Senemky milk & moo bebek çantalarında hepsiburada da indirim var alacaksanız haberiniz olsun az önce mor olanı 650₺ tl ye aldım 1500den düşmüş
Ebrucar ben de anne bebek çantalarını çok beğenmedim sonra da kullanırım mantığıyla Lescon’dan bu modeli aldım. Hem çok gözlü hem de kullanışlı ve sağlam olması hoşumuza gitti 👍🏻
HelloooMomy boraninannesi_ Bende onu aldım. Kullanmaya başladın mı canım? Kullanışlı mı? Bir de hastaneye doğum için götürdün mü bu çantayı ya da götürmeyi düşünüyor musun? Ben herşeyi valizledim ama acaba çantada mı götürsem bezlerini kremleri diye düşünmüyor değilim 🥲
boraninannesi_ HelloooMomy yok canım doğumuma daha var kullanmadım ama hastane çantası olarak bunu yaparım diye düşündüm açıkçası🥰 yeterli gelir diye umuyorum ya da hastane için bir bebeğe bir kendime çanta yapabilirim sığmazsa, en azından ne nerde daha kolay bulurum belki🙏🏻
Gulsen_Cakar MCD bag çantadan aldım, geçen gün geldi kargom ve cok donanımlı, kumaşı güzel ve şık görüşüyor. Hem sırt hem kol çantası gibi kullanılıyor olması cok hoşuma gitti
mervegulerktas Skck skip hop forma aldım öncesinde Trendyol myada satıcısından oysho muadili bej çantayı almıştım içime sinmedi iade ettim