Duyguaksoy Kızlar merhaba dünde sanırım buna benzer bi post açtım ama bugün toplanması çok fazla oldu eşimi işten çıkardılar bugün onun gerginliği nedeniyle sanırım çok fazla toplanma ve belde ağrı oldu ishal de başladı gitsem mi doktora
ozlem_2727 Duyguaksoy bence imkanınız varsa doktorunuzla haberleşin toplanması bir nevi kasılma oluyor riskli bir durum yoksa da acile vs gidin mutlaka
gktgmom Duyguaksoy bizde 33 haftalığız benimde bebeğim günlerdir hep sağ tarafıma toplanıyor canımı yakıyor ishal olmuşum karnım ve belim ağrıyor sizce ne yapmalıyım böyle gaz sancısı gibi ağrım var
tamamdanolmuss Duyguaksoy geçen haftalarda başıma geldi aynısı. O kadar enfeksiyon varmış ki bebek hep sağ tarafımda toplanıyordu. Hareket edemiyor nefes alınca canım çıkıyor gibiydi. Doktor monurol yazdı. Kullandığım gün rahatladım toplanması geçti bebeğin
BerenGulce Bende 28 haftalik hamileyim 3 4 gündür fazla toplanıyor ve stresliydim sanırım stres tetikliyor. Doktora gozukun ne olur ne olmaz. Güzel haberler ile gelirsiniz insallah
3_oglan_annesi Duyguaksoy isal sebebi neymiş bnmde isal var ama usuttugumden şüphe ediyrm terleyip ceyrana kaliyrz malisef
MerveAbdula Duyguaksoy acile göründüğünde nstye bağlıyorlar mi mutlaka bende gorunecehim çünkü bugün acile
Duyguaksoy 3_oglan_annesi burdaki gittiğim devlet hastanesi pek ilgilenmiyor açıkçası devam ederse test yaptır o benim alanım değil dedi🤦🏻♀️onun dışında bebişte bi sorun yok şükür
BerenGulce Duyguaksoy çıktınız mı hastaneden. Geçmiş olsun 🌸 ayrıca doktora sinir oldum ne demek benim alanım değil hamile kadının herseyiyle ilgilenmek zorunda kan tahlili virüs için tahlil yapabilir probiyotik verebilir. Gerçekten bazıları insanın hakkına giriyor
3_oglan_annesi Duyguaksoy gözüne girsin sanki bağırsak ameliyatı yapacak 🙄 bndede isal durumu dört beş gündür usutmeden şüphe ediyrm 🥵 sizede geçmiş olsun birde kasılma toplanma gibi magnezyum eksikliğinden dolayı mı oluyor
Duyguaksoy BerenGulce o kadar haklısın ki bi de bunu yanındaki hemşireye gülerek söyledi bu hastanenin en sevdiğim yanı bu sadece bebeğe bakıp geçiyorsun dedi şaka gibi 🤦🏻♀️
Duyguaksoy gktgmom bana kendi doktorum magnezyum iç dedi canım ya geçmezse gel dedi mecbur olduğum için gittim başka hastaneye de onlar da dediğim gibi ilgilenmedi bile
BerenGulce Duyguaksoy ya şimdi bisey derdimde neyse içimde kalsın. O kadar tip okumuş uzman olmuş ama sadece bebege bakmakla sorunun cozulmeyecegini gebelikte herturlu durumun bebegi etkileyecegini öğrenememiş ya da öğrenmişte insanlıktan nasibini almamış diyelim biz ona. Neyse sıkma canını kendi doktorun halleder canim
gktgmom Duyguaksoy magnezyum içiyorum canım ama sanırım günde iki tane içmem lazım işe yaramıyor bu hafta doktor kontrolüm var hepsini söyleyeceğim artık bakalım
Duyguaksoy gktgmom evet bugün bana doktor 2 ye çıkar dedi bugün yeni iki tane içtim bende umarım fayda eder sanada canım
Duyguaksoy BerenGulce aynen öyle canım haftaya randevum var neyse ki kendi doktoruma o herşeyi söyler inşallah 🙏🏻
Esonuzzz tamamdanolmuss benimde 2 gündür sağ tarafım ağrıyor ultrasonda sorun yok dedi herşey yolunda kan ve idrarde enfeksiyon çıkmış sanırım anladığım kadarıyla yarın sonuç göstereceğim bakalım
tamamdanolmuss Esonuzzz evet enfeksiyon çok kötü ağrı yapıyor resmen. Büyük ihtimalle monurol verir sana da içince bayağı rahatlamıştım yazık bebekte rahatladı