milaeqq Kızlar hamilelikte güvenle kullanabileceğim şampuan önerisi yapabilir misiniz? 🙃 Saç tipim yağlı ve gözenek tipim az
Pembesarelle2 milaeqq Normal şampuanla devam ediyorum ekstra birşeye gerek yok bence Bioderma kullanıyorum
Babymom07 milaeqq ben normal şampuanıma devam ettim sende devam et bence zaten saçlar inanılmaz güzelleşiyor benim baya gürleşti bebek saçlarım falan bile çıktı
Enfal_06 milaeqq öncesinde panten kullanıyordum saçımı mahvetti denemek amaçlı dove aldım ama nasıl güzel yumuşacık yapıyor saçta kuruluk felan da yapmıyor pantenden daha iyi
milaeqq Busekrtl Elseve morunu kullandım biraz kuruttu :( Hamilelik dışında önerebileceğiniz şampuan var mı şu benim saçıma çok iyi geldi dediğiniz tabii her saç tipi farklı ama deneyeyim en azından 🙃
Busekrtl milaeqq Canım benim saçım hiç yağlanmaz genetiğim bu resmen o yüzden bir şey diyemem sana çünkü neler neler kullandım asla yağlanmıyor saç yapım çok kuru zaten. Yine de spreylerle, yağlarla, durulanmayan kremlerle bakım yapmaya özen gösteriyorum.
milaeqq Babymom07 Benim şampuanım nedense hamilelikten beri çok kuruttu saçımı hamilelikten önce asla böyle değildi çok iyi geliyordu aynen öyle saçlarım gürleşti ama şampuanım saçlarımı kabarık kabarık yaptı
Babymom07 milaeqq anladım o zaman değiştirin tabi ben şehir değiştirdim su değişti benimde sertleşti ama sorun yok 🙃
milaeqq Enfal_06 Pantane bir ara denemiştim sanki benim saçıma da yaramadı Dove’u bir deneyeyim teşekkürler 🌼 Benim kendi şampuanım nedense kötü yaptı benim saçımı hamilelikte :(
Enfal_06 milaeqq evet bende panteni beğenmedim herkesin saçına iyi gelmiyor elseve de görümcem kullandı saçları birden dökülmeye başladı bıraktı Pantene geçti panten onun saçına iyi geldi ama benim saçımı mahvetti hep karışık kabarık bi saç oldu dove markasını rossman çalışanı önerdi bu kadar iyi olduğunu bilseydim önceden alır kullanırdım çünkü saçım saç olmaktan çıkmıştı yumak gibiydi her zaman dove iyi geldi
milaeqq Babymom07 Ah şehri hiç sormayın şehir beni de aşırı kötü etkiliyor 29 haftalıkken şehir değiştirdim 1 hafta boyunca durmadan bulantı ve kusma yaşadım 😮💨 Desteğiniz için teşekkür ederim 🌼
milaeqq Enfal_06 Yaa ben de şimdi tam AVM’ye çıkıyorum sürekli tuvalet gelme hissini biraz hafifletince hemen dışarı atıyorum kendimi 😂 Rossmanlarda satılıyor değil mi mutlaka bakacağım desteğiniz için teşekkürler ♥️
Enfal_06 milaeqq ben avmde tuvaletin yerini gözüme kestirip sonra başlıyordum avmeyi gezmeye 😂😂 evet rossmanda satılıyor düz şampuan kremli olanlar değil sade şampuan olanı çok iyi mavi olanı yıpranmış saçlar için rica ederim canım 🌸
milaeqq Enfal_06 ♥️♥️♥️ Eşim diyor gitmediğimiz bir AVM’ye gidelim olmaz ben oranın tuvaletlerini bilmiyorum dedim 😂 Hiçbir şey yokken 4 sn içinde birden geliyor ya bu nasıl bir şey 🙃
Fatma_Fatma milaeqq bende agarta kullanıyorum memnunum aslında dökülmüyor saçlarım ama ersağ kullanmak istiyorum biraz pahalı ama deniycem yine de
milaeqq Fatma_Fatma Yaa saç dökülmem biraz arttı ama aşırı değil yine de Rossmanda satılıyor mu? AVM’ye gidiyorum şu an bir bakayım 🌼
Enfal_06 milaeqq evet hamilelik döneminde tuvalet ihtiyacı bazen çok can sıkıcı oluyor 😂 ne kadar hareket edersen o kadar çok tuvalete gitme gereği oluyor 😂 bebek yapıyor