seda_ay Kızlar test yaptım üç kere ikisi prodoctor biri kaset test bugün adetimin ikinci günü sağlık ocağında sabahtan kan verdim sonuç bugün çıkmadı yarın 1-4 arası gel dedi ama çok heyecanlıyım testlere bakarmisiniz varmidir
Fatmanur12345 seda_ay bende bugün verdim sabah 8.15 te çıkmadı insallah e nabiza düşer yaa yoksa ben gidip sonucu alamayacağım
Yorgunanneeem seda_ay bende bu sabah yaptım negatif çıktı sonra ikinci çizgi de çıktı ama baya sonra adetime 4 gün var daha kuruma çizgisi çıktı heralde
seda_ay Yorgunanneeem ben kurtaj oldum iki ay önce iki adet geçir demişti doktor onu gecirdim sonra başladım yani üç haftadır deniyoruz
Fatmanur12345 seda_ay iki gün önce 9.02 beta ile gebeliğimi öğrendim o zaman bir gun gecikmem vardı bugün 3 gün oldu gecikme tekrar verdim artış var mı diye sonuç çıkmadı yüreğim ağzımda bekliyorum sürekli e nabiza bakiyorum
Sirius22 seda_ay hiç korkma hayırlısı sağlıklısını iste rabbimden sabretmek çok zor biliyorum ama bu öyle bir süreçki her ay umut ediyoruz var mı acaba diye
Fatmanur12345 seda_ay insallah canım soğan suyu sağolsun bir buçuk yıldır deniyoruz bu ay soğan suyu içtim ve gebeyim çok şükür