Morsalkim Yellowhazal bazen de çocuğun genetiginde sıkıntı olunca da Su gelir bebeğin hareketlerini kontrol edin suyunuz iyiyse zaten hareketli olur bebeğiniz korkmayın her kötü tecrube her zaman insanın başına gelmez bir daha doktorum dedi ki yüzde 99 sağlıklı gebelik yaşarsınız demişti bana bir daha tekrarlanmaz
Yellowhazal Morsalkim Evet bu bana da söyledin. Otopsi yaptırmadan genetikte sorun bilinemeyebilir dedi ama biz otopsi istememiştik. Şuan iyi gidiyor gebeliğim çok şükür ama insanda tedirginlik oluyor. Süreç etrafın tepkileri beni çok yıpratmıştı. İnşallah bu kez zamanında sağ Salim doğarlar kucağımıza alırız 😍
Morsalkim Yellowhazal ben tetonazdan snra çocuğumu kaybeettim ve tekrar yaptırmak istemiyorun dedim oda tamam dedi . Bence tetenoz çocuğu sıkıntıya sokuyor doktor gerek yok dedi bana
Yellowhazal Morsalkim Kaybettiğim bebeğimde su tamamen bittiğinde rahim ağzı vajinal ultrosanla 41 mm ölçüldü. Bu gebeliğinde vajinal ölçülmesi ama karından 37 mm ölçtü yeterli dedi. Sizin ?
Morsalkim Yellowhazal bana hep doktorlar rahim ağzı gayret iyi dedi ama benim enfeksiyonxu suyumun bitmesi benim bebegimi kaybettigimde suyu bı tukuruk kadar kalmıştı maalesef ve şimdiki bebeğim hareketli öncekinde hiç hareket yoktu
Morsalkim Yellowhazal hayır calismiyorim ev hanımıyım hayır hayatıma devam.ediyorum.bazen çok yoruluyorim.ama sürekli.yatamam ki bir sürü sorumluluklarim var benim kafam şu sağlıklı olan yaşayacak sağlıksız.olan yaşamayacak eskiden annelerimiz gibi sürekli dinlenmem mümkün olmuyor eş yemek bulaşık çocuk temizlik çarşı pazar hepsi bana.bakiyor süreç çok uzun ne kadar yapabilirsem artık insallaj sağlıklı olan mutlaka yaşayacaktir.ben öyle düşünüyorum ☺️ ve hareketlerini takip ediyorum ve sıfır stres yapıyorum hep güzel düşünüyorum