Esratolga Arkadaşlar bir sorum olacak çogul gebelikte 30 .cu haftada çalışabilir raporu alınıyor kacıncı haftada zorunlu çalışamaz raporu alınıyor tek gebelikte 37 ikiz gebelikte 37 mi 35. Haftadamı bilen varmı ?
CagZ Merhaba 34. haftada devlet direk çalışamaz diyormuş. Bende 30-37 diye biliyordum ama bugün öğrendim. Tek gebelik 32-37 Çoğul gebelik 30-34
Ahsen477 CagZ merhabalar devlet kurumunda mi çalışiyorsunuz ? Benim de iki gebelik . 30 . Hafta çalışır raporunuzda 35 haftaya kadar mı calisabilir yaziyor. Rapor aldığınız gün ve bitiş tarihini yazma imkanınız var mı ? Ben de ona göre alacağım magdur olmayayım
Ahsen477 Esratolga merhabalar devlet kurumunda mi çalışiyorsunuz ? Benim de iki gebelik . 30 . Hafta çalışır raporunuzda 35 haftaya kadar mı calisabilir yaziyor. Rapor aldığınız gün ve bitiş tarihini yazma imkanınız var mı ? Ben de ona göre alacağım magdur olmayayım
Melisaatik Merhaba bebde devlet kurumunda çalışıyorum perşembe günü 30 haftalık oluyorum. Rapor olayını nasıl yaptınız?
Melisaatik Nusyaa başka bir şey yapmaya gerek yok değilmi peki çalışmaya devam etmeK istersek(30 lu haftalar zormu oluyor bilmiyorum da)
Ahsen477 Melisaatik merhabalar kendim de ikiz gebelik yaşıyorum da . 30 hafta raporunu hangi tarihten itibaren aldınız. Ve raporun son günü hangi güne denk geliyor.bunlari sorma sebebim 30. Haftadan kaçıncı haftaya kadar çalışabilme imkanımız oluyor onu öğrenmek icin cevap verirseniz sevinirim
Melisaatik Ergo henüz olmuyor son 1 haftadır kasıklarıma ağrı giriyor sadece çalıştığım yerdeki insanlarda anlayışlı onlarında yardımı oluyor ama ben çabul yorulmaya başladım 🥲
Melisaatik Ahsen477 merhaba ben 30.haftada çalışır raporu aldım 37.haftaya kadar ama anladımki çalışamıycam ağrı ve yorgunlultan ötürü 32.hafta itibari ile (2 ocak) çalışamaz olarak raporu güncelleticem doktoruma. Mayıs ayına kadar rapor sonrasında ücretsiz izin alıcam
Ahsen477 Melisaatik normalde çalışabilir raporunuza göre hangi güne kadar çalışabiliyor yaşıyordu tarih olarak
Melisaatik Ahsen477 6 şubat tarihi (37 hafta) yazıyor. 19 aralıkda (30.hafta) çalışabilir raporu almıştım çalışırım diye de 2-3 gün devam edince olmayacağını anladım dedim en azından aralık sonunu getireyim. Resmiyette de 37 sonmuş o haftadan sonra çalışmaya izin yokmuş
Ahsen477 Melisaatik verdiginiz bilgilerden dolayı teşekkür ederim 🌸 sağlıklı güzel dogumunuz olsun🤲🏻benim de çok ağrılarım var ama doğum izni çok az. Benim 23 aylık bir kızım da var . O yüzden sonuna kadar çalışmak istiyorum ama gücüm yeter mi bilmyrm. Sırt ağrılarımdan duramıyorum otursam dahi geçmeyen bir sırt ağrısı var sol tarafımda
Melisaatik Ahsen477 inşallah benimle birlikte bekleyen herkese sağlıklı doğum nasip olsun🙏 malesef evet doğum izni çok az ben ücretsiz izne ayrılacağım için pek önemsemedim az olmasını. İstesemde çalışamam daha fazla vücudum bebeklerim izin vermiyor