Gizem111 38+1 deyim bu hafta doğum yapmak istiyorum artık Hurma yiyorum bi haftadır. Pilates topuna başladım. Özellikle pilatese başladığımdan beri alt tarafta ağrı hissediyorum. Başka öneri var mı
elif475475 Gizem111 ben pilates topunun yanlış olduğunu düşünüyorum bebeği amacımız asagı ittirmek sanki topla ona yanlış hareket yapılıyor diye düşünüyorum. O yüzden bana en iyi gelen mantıklı olan yer silme hareketi ve parktaki bacak açma aletleri olmuştu
4949zilanerturk Gizem111 ahududu yaprağı çayı iç kesin 1 hafta içinde doğum başlar benim öyle oldu gönde 3.4 bardak
Mompapatya Gizem111 ben ne varsa denedim gelmeyecekse gelmiyor ama yapmaya devam ediyorum illaki faydasını görürüz diyorum 🥲 39+3 deyiz . 3 haftadır yürüyüş merdiven plates hurma ananas ada çayı bunları yapıyorum bakalım 🤲
Semakantar elif475475 niye öyle diyorsunuz dogum anında bile en cok kullanilan şey plates topu benim açilmami feccii etkilemisti
4949zilanerturk Gizem111 bende 39 da başladım 1 hafta kullandım gönde 4.5 bardak içiyordum bol bol akintim olamaya başladı bide activating Labor diye bi video izledim yaptım suyum gelmeye başladı artık sıcak duştan sonra 40+4te doğum basladi
1Boncuk Gizem111 ben activating labor egzersizleri yaptım sık sık yerleri elimle sildim ve bir videoda görmüştüm göğsünü sağmak da doğum başlatmakta etkiliymiş araştırabilirsiniz daha detaylı tabiki
milaeqq Gizem111 Ben 38+2’deyim hurma, ananas, merdiven inip çıkma, eğilme hareketleri, yürüyüş, ahududu yaprağı çayı, sıcak bir duş bunlar benim uyguladıklarım ama buna rağmen bir gram açılmam yok ama siz yine de deneyin 😂♥️
milaeqq Gizem111 Aşırı ısrarcı inanılmaz ya gelmek istemiyor çocuk resmen 🙃 O orada rahatta ben burada eziyet çekiyorum 😂