Denizin Bugün doktora gittik keseyı ve içindeki bebeğin oluşacagı keseyi gördük fakat bebeği göremedik , kese 5,5 haftalık cıktı , doktor geç döllenme olabilir dedi arkadaşlar daha önce başına gelen oldumu yardımlarınızı bekliyorum
Beyazmelekkk Denizin evet canım bende adete göre 6+6 da gitmiştim keseyi ve nokta gibi bebeği görmüştük geçen hafta . Kalbini henüz duymadık. Her neyse bebek 6+0 çıktı 6 gün geriden geliyordu. Ama ilk 3 ay adete göre sapmalar olabilir zamanla günü düzene giriyormuş henüz 5 haftalık çıktıysa hiç endişe etme keseyi görmen iyi bişey 1-2 haftaya da bebeği görürsün .
Semakantar Denizin benim öyle canım sorun olcak bir şey degil bu adet tarihime gore 16 haftalik olmasi gerekiykr ama gec dollenme oldugu icin 15 haftalik şu an gayette saglikli hicbir sorun yok
Denizin Beyazmelekkk inşallah canım benım cok heycanlıyım keseyi görüp bebeği görememek insanı tedirgin ediyor 🙏geç döllenme diye bişey var demekki başına gelen varmı dıye sormak istedim
Denizin Beyazmelekkk ama biz nokta gibi birşeyde görmedık canım , keseyı ve bebegın buyuyecegı içinde bi kese gibi birşey daha varmıs onu gördük , ultrasonla zaten göremedi vajinal girdi ondan sonra böyle dedi
Semakantar Denizin hatta bende 6 haftalikken gidip keseyi gorup bebek yapilasmasini gorememistim 8. Haftada kalbini dinlemistim.ama
Beyazmelekkk Denizin tamam işte bende zaten geç gördüm. Siz keseyi ve yolk kesesi gormususnuz . Yolk varsa bebek zaten vardır gelişecektir . 1 hafta sonra gidin bakın bebek olmuş olacak Allah’ın izniyle