frknncnss Merhaba kızlar ben adetten 5 gün önce öğrendim hamileliğin son adet gunum 29 haziran, gelecek adet gunum 29 temmuz 24temmuz 11.79 26 temmuz 41.70 28temmuz 91.58 Değer artışı nasil sizce?
Mervealya1992 frknncnss evet daha beta verme gerek yk devamlı devamlı 5. Haftada kese gormeye git doktora
frknncnss xEndless peki şey dicem kese 5 bin üstünde olunca gorunuyormus ben 4+2yim adet tarihine göre şuan acaba 5 gunde nasıl 5binlere kadar yukselicekki
Booksandcats Gayet güzel artmış 1000in üstüne çıktığında da kese falan görünüyor diye biliyorum sağlıkla alın inşallah kucağınıza 🙏
Sevgi3838 Merhaba sırf size cevap verebilmek için üye oldum :) benim de son adetim 29 haziran önce hcg 13 çıktı sora 53 cikti 4 gün sora gel dedi dr.
frknncnss myavocado teşekkür ederim busraylmzr hesaplayın isterseniz iki gunde bir 2 ile çarpın 320×2×2×2 gibisinden hesap makinasi ile
busraylmzr Merhaba kızlar benim bu 2. Hamileliğim bir hafta önce beta 320 bugün ise 1730 çıktı lekelenme var kanama yok ama pembe geliyor Protestan başladım bugün sizce nasıl
Vldnshn1 frknncnss Hiç üzülmeyin ve olumsuz düşünmeyin çünkü bende 6 gün regl gecikmesine rağmen 101 ile öğrenmiştim gebeliğimi şuan 12+2 haftalık hamileyim çok şükür.Kaç ile öğrendiğinizin bir önemi yok aslında önemli olan 2 gün arayla verdiğiniz kanlardaki değerin en az 2 katıma çıkmış olması.🌸
xEndless frknncnss Yanlış bilmiyorsam kese 1500- 3000 de falan görünüyordu daha o evreye gelemedim ben :) İki günde iki kat artıyor sağlıklı gebelikse zaten mesela bugun 90 çıktıysa 2 gün sonra en kötü 180 ve üzeri çıkması gerekir beta takibini yapın eğer değer güzel yükseliyorsa kese görünür 1500-3000 arası inşallah güzel yükselir canım
Gizemze frknncnss sizinle aynı adet tarihimiz bende 25 Temmuzde yaptırdım kan testi 23,5 çıktı 27 Temmuz da 75 çıktı sağlık ocağı az artış gel bir daha yapalım dedi ama 2 günde 2 kat artması gerekiyor diyorlar o yüzden iyi gidiyor galiba hayırlısı olsun inşallah ☺️
frknncnss Ben dünde kan verdim dayanamayip 1 gün gecmisti 191 cikti benmde bencede gayet iyi çıkmış sizinkide