Bbkrt Kızlar merhaba reglime 10 gün var erken gebelik testi yapsam çıkar mı kasıklarımda ara sıra ağrı oluyor sizce daha erken mi
Merve_kucuk Bbkrt Son adet tarihiniz nedir? Benim ki 12 Temmuz 5 Ağustos kan vereceğim test yapmadım hiç
Ferzar Bbkrt ben ayın 4 ünde verdim hcg adetim geçmemişti 7 siydi adet günüm. Negatif sonuç aldım aradan iki hafta geçti kaset testte çıktı sabırsızlanıyor insan biliyorum, ama ben hiç beklemiyordum.
Nazli_3009 Bbkrt bence ona da erken ya daha 10 gün var gecikme olunca test yap pozitif çıkarsa o zaman kan ver şimdi kan versen çıkmayabilir düşük çıksa yine kan verirsin falan
Nazli_3009 Bbkrt benim ilk olacak adet olmama 8 gün var bugün test yaptım çıkmadı eğer gecikme olursa o zaman bidaha yaparım
Bbkrt Nazli_3009 bir de şeyi sormak istiyorum bu testleri sabah ilk kalktığında çıktığın idrar ile mi yapmak doğru
Nazli_3009 Bbkrt valla bazıları ilk idar ile yapın diyor bazıları da fark etmediğini söylüyor testin üzerinde de herhangi bir saatte yapabilirsiniz yazıyor..
Dlkkdr6431 Benim de 4 günüm var yapsam çıkar mi ? Benim de kasıklarım ağrıyor karnım ağrıyor hatta bu gün hafiften bel ağrısı var. 2 haftadır kasıklarım batma hissi vardı karın alt üst ağrıyordu 😢 ya değilsem diyorum
Dlkkdr6431 Nazli_3009 Fark ettim de erken gebelik testleri genelde hep negatif çıkarıyor, ne kadar post baktıysam hep negatif ama hamileliler:) anlamadım bende yaptım negatif 🥺