deryanehir Gulsedogan canım travel sistem şu koca koca tekerlekleri olan iskeletinden puseti çıkan modeller internetten görsellerde bakabilirsin çok his görünüyorlar ancak uzun vadede kullanımı olmuyor maalesef birde baston pusetler var ancak onların da iyisini almazsan ömrü yine uzun olmuyor tamamen kapanıp toplam ağırlığı 4 ila 5 kg arası değişen tek elle açılıp kapanan bir model örnek olarak kendi aldığım modeli youtube dan kullanımını izleyebilirsin chicco lite way 3 canım
Hanus Deletedmom197 Valla canım bugn mağazada , satıcı arabanın üzerine oturdu gayet kaliteli duruyordu arabaya bişey olmadı.
Hanus Sedalii kız evet bugn eski model arabaları sürmeyi denedim o kadar zor ki, traveli denedim bir de sürüşü yay gibi
Hanus RabiaRabia Canım arabamız var, eşimsizde pek bi yere çıkmam , kayınbabam da gideceğim yere araba ile götürüyor o yüzden ben zorlanabileceğimi düşünmedim hiç. Anca alışveriş mağazalarında kullanırım ya da yürüyüş yaparken bi yere giderken felan. O da eşim yanımda olur
Adalina Hanus o zaman baston almanız daha mantıklı olur çünkü beneto nun travelı baya küçük gerçekten ziyan olur onun yerine bu yeni tarz bastonlar var üzerine puset de konabiliyor onlardan düşünün bence çok daha kullanışlı olur sizin için diye düşünüyorum 🌸
Hanus Gulsedogan baston bu eski bebek arabası modellerinden, trravel de yeni çıkan pusetli olanlardan canım
Yhartk Hanus göreceli bir durum. Travel sistem, adı üstünde seyahat sistemş, aracınız varsa şart. Bizim arabamız olmasaydı da ben yine de travel sistem tercih ederdim, memnunuz ama dediğim gibi kişiden kişiye değişir.
Hanus [bilinmeyen] Aman almışsan artık kmseyi kafana takma canım sürüşü iyi oluyo travellrn ben çok beğendm
mustafakemalsmom Buss1906 ben de chicco duo kwik one trawel sistem e baktım babymall de cok hafif kullanıslı geldi..Kullanmaya basladınız mı memnun musunuz
Buss1906 mustafakemalsmom hayır maalesef kullanmaya başlamadım .. görsel olarak çok farklı bebek arabaları vardı ama hem kullanış hem kalite çok daha önemli..tek elle açılıyo kapatılıyo sadece pusetle gezdirilebiliyo bebek bastonlarda bu özellikte yok ..