Ela98 Haftadayım ama tayinimin çıkma ihtimaline karşın henüz herhangi bir şey almadım ufak tefek şeyler hariç çok zor mu alışverişi tamamlamak sizce geç mi kaldım ?
milaeqq Ela98 Ben 26.haftada başlamıştım ama o zamanlar 5 parça gibi bir şey almıştım bence 27-28 ideal gibi bana göre kimisi çok erken kimisi geç diyor ama bu sayılar ideal bana göre 🙏🏻
Hulo2105 Ela98 tercih meselesi ben aylara bölerek almıştım 12. Haftada başlamıştım. Malum herşey pahalı bir anda alamazdım. Her ay belli bi miktar alışveriş yaptım 32. Haftada bitti herşeyimiz.
momofmychildren Ela98 ben herşeyi 34.haftada tamamladım 36da da dolabı felan yerleştirdim herşeyim tamamdi
Zelihapekr Ela98 ya önemli olan ilk 1 ay yetecek kadar bişeyler alabilmeniz. Sonrası doğduktan sonra da alınıyo.
Mavisevenbiri Maddi olarak imkanında sıkıntı yoksa hepsi bir anda alınıyor zaten geç olmuyor ama maddi olarak biraz sıkışıksan parça parça erkenden alman senin için daha iyi :)
Ela98 Mavisevenbiri Aslında parça parça almak yük olmaması açısından çok mantıklıydı ama işte taşınma işinden dolayı hep erteledik 😪
Ela98 Hulo2105 Çok iyi yapmışsınız, ne mutlu size 🥰 Aslında biz de hep az az alalım dedik ama hep erteledik tayin durumundan dolayı bu zamana kadar kaldı
Ela98 Zelihapekr Haklısınız biz endişeleniyoruz aslında her şey doğduktan sonra da bir şekilde hallediliyor sağlık olsun yeter ki 🙏🏻
Rabiamina Ela98 ben bebek arabası beşik gibi pahalı şeyleri cinsiyeti belli olmadan aldım. Kıyafetini sonradan alacağım. Sen de istersen önce pahalı olacak şeyleri al azar azar öde böyle daha mantıklı olur hepsini birden almak bu devirde biraz zorluyor.
Ela98 Rabiamina kesinlikle şuan onun için evham yaptım her şeyi bir anda almak çok fazla olacak en azından pahalı olanları bitirmek gerek
Booksandcats Maddi olarak tek seferde alma şansınız varsa kısa sürede halledilebiliyor biz bir gün mobilya bir gün de diğer eksikleri hallettik ama hazırlamasını vs sorarsanız ben 20. Haftada yaptım iyi ki de yapmışım yıkama ütüleme vs şimdi gözüm almazdı 🙈
Ela98 Booksandcats Maşallah ne mutlu size kafanız rahat son aylara girmişsiniz 🥰 Biz de umarım bir an önce halledebiliriz 🙏🏻
Ummuarbc Ela98 29 haftada aldım herşeyimi 32 haftamda yıkadım ütüledim hazırdı herşeyi geç değil maddi imkan olduktan sonra 1 günlük iş
Zelihapekr Ela98 aynen öyle. Herkes bana aman küçük kıyafet alma 5 takım al yeter dedi. Çocuk hızlı büyümedi bi daha alışveriş yaptım mecbur 🙂 zorlanmadan da yaptım sıkıntı olmadı 😌
Booksandcats Ela98 20. Haftada yaparken kızan çok oldu acele ediyorsun diye ama iyi ki yapmışım sıcaklar da bastırmamıştı 🫠