Mom__12 Kızlar merhaba Ben önce Allah nasip ederse inşallah ikiz bebişlerim olsun çok istiyorum hep hayalimdi tabi hayırlısıysa inşallah 🫠 bi tane oğlum var bu arada Daha önce ikiz gebelik isteyipte her hangi bir tedavi ilaç vs gebe kalan var mı 🥲
fatmakyn Mom__12 merhaba cnm bende çok istiyorum şimdi adetim bi hafta geçti dr gittim bir keseyi tsm gördü bir diğer kese daha varmış çok küçükmüş sence ne olabilir
yesim-1 Mom__12 bende istiyorum çok inşallah bana da nasip olur anneannem ikiz bide benim ablamlar ikiz bakalım bana da olur mu
likapaa53 Mom__12 femara diye bi ilaç var genelde yumurta tembelliği olup hamile kalamayanlara veriliyor çok fazla yumurta ürettirdiğinden ikiz ihtimalini arttıryo
Birhayalimvr Mom__12 canım normal yolla kalmak istiyorsan biraz zor ailede ikiz olması lazım genlerde filan bazen olsa bile olmuyor tüp bebekle ikiz hamile kalmak daha kolay
Mom__12 fatmakyn ayy hiç bilmiyorum kuzum Allah gönlüne göre versin inşallah sağlıklı olurlar bebişlerin ☺️
Mom__12 yesim-1 canım bizim sülalede hiç ikiz yok senin yine şansın varmış 😅 Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏
Mom__12 likapaa53 bugün dayanamayıp doktora gittim ilaç ve çatlatma tedavisi varmış şansı artırırmış ama %100 değil tabi ki dedi bende ilacı bi denicem bakalım
Abcdfghe Bende ikiz olsun isterim tek seferde 2 çocuk yeter mis 😂😂 benim de babaannemin ikizi var. Ama sülalede hiç ikiz yok😂 dayımın kızları ikiz ama o da yengemim tarafindan geliyor muhtemel çünkü yengemin kiz kardesi de ikiz doğurdu 😂
Mom__12 Abcdfghe ay ben hep öyle derdim bi taşta iki kuş ne güzel büyürler felan diye ama kısmet olmadı 😅 bizde de halamın üçüzleri var ama tüp bebek yani tedaviyle oldular bakalım bende şansımı çok zorlamak istemiyorum ama ilacı bi denicem olursa olur artık 😅