Kızlar merhaba
Ben önce Allah nasip ederse inşallah ikiz bebişlerim olsun çok istiyorum hep hayalimdi tabi hayırlısıysa inşallah 🫠 bi tane oğlum var bu arada
Daha önce ikiz gebelik isteyipte her hangi bir tedavi ilaç vs gebe kalan var mı 🥲
İkiz gebelik isteyenler yaşayanlar?
selingeles12 merhaba cnm bende çok istiyorum şimdi adetim bi hafta geçti dr gittim bir keseyi tsm gördü bir diğer kese daha varmış çok küçükmüş sence ne olabilir
fatmakyn ayy hiç bilmiyorum kuzum Allah gönlüne göre versin inşallah sağlıklı olurlar bebişlerin ☺️
selingeles12 bende istiyorum çok inşallah bana da nasip olur anneannem ikiz bide benim ablamlar ikiz bakalım bana da olur mu
selingeles12 femara diye bi ilaç var genelde yumurta tembelliği olup hamile kalamayanlara veriliyor çok fazla yumurta ürettirdiğinden ikiz ihtimalini arttıryo
Bende ikiz olsun isterim tek seferde 2 çocuk yeter mis 😂😂 benim de babaannemin ikizi var. Ama sülalede hiç ikiz yok😂 dayımın kızları ikiz ama o da yengemim tarafindan geliyor muhtemel çünkü yengemin kiz kardesi de ikiz doğurdu 😂
yesim-1 canım bizim sülalede hiç ikiz yok senin yine şansın varmış 😅 Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏
likapaa53 bugün dayanamayıp doktora gittim ilaç ve çatlatma tedavisi varmış şansı artırırmış ama %100 değil tabi ki dedi bende ilacı bi denicem bakalım
Abcdfghe ay ben hep öyle derdim bi taşta iki kuş ne güzel büyürler felan diye ama kısmet olmadı 😅 bizde de halamın üçüzleri var ama tüp bebek yani tedaviyle oldular bakalım bende şansımı çok zorlamak istemiyorum ama ilacı bi denicem olursa olur artık 😅
selingeles12 canım normal yolla kalmak istiyorsan biraz zor ailede ikiz olması lazım genlerde filan bazen olsa bile olmuyor tüp bebekle ikiz hamile kalmak daha kolay