neslihan1382 Merhaba herkese benim regl günüme tam bir hafta var hep düzenli olan biriyim bugün regl ağrısı başladı karnimda regl olacağım gün yaşadığım belirtinin aynısı gebelik belirtisi mi sizce bu
noble1 neslihan1382 bu soruya ne evet ne hayır denmesi mümkün değil malesef. İki üç gün sabredip kan verirseniz varsa çıkacaktır :)
Gamzelimtatlis neslihan1382 gununuz gecicek ondan sonra det ve hamileik belirtileri cok benzer. Mesela ben adetten once 4 gun once test yaotim cikmadi 4 gun gecti yaptim cikti
Aylaa123 neslihan1382 hamilelikli değilmi bunu biz bilemeyiz regl belirtisitle hamilelik belirtileri birbirine benziyor zaten. Ben regl öncesinde 1 hafta önceden adet belirtilerimi yaşamaya başlarım ve hep düzenlidir gününde olurum. Hamileliğimdede gene adet belirtilerim var ama hamikelik süphesi aklıma geldi geçikme olunca test yaptım öyle öğrendim
neslihan1382 noble1 ilk gebeliğim olacak Allah izin verirse çok deneyimsizim belirtileri nasıl olur onu bile bilmiyorum
neslihan1382 Masal7778 akıntı arada oluyor o yüzden onu belirti olarak alamadım ama tam bir regl belirtisi şuan karnımdaki ağrı
neslihan1382 Gamzelimtatlis işte tam olarak adet olacakmış gibi bir his mi bunu sormak istemiştim çok teşekkür ederim
neslihan1382 Aylaa123 9 ay sonraki adet tarihim bile tutuyor benim günü gününe nerdeyse o yüzden umutlandim inşallah boş çıkmaz
Sariozkya neslihan1382 ben regl olmaya yakın çok lekelenirdim kahverengi vs ama hamile olduğumu öğrendiğimde hiç olmamıştı sadece şeffaftı
Anneolmakistedim neslihan1382 ay tecrübeliler baksin bende hiç yaşamadım bu hissi :( ama 5 üstü pozıtıf 🥰🥰 leke var mi suan sizin normalde de adet oncesi leke gelır mi
neslihan1382 Anneolmakistedim Hayır leke yok şuan da ama tam arada kalmış değerim nasıl sabredecem bilmiyorum
Sariozkya Başlangıcı var birkaç gün sabredin inşallah değeriniz yükselir 😊 benim reglime 2 gün kala 21 değeriyle öğrendim herkesin değeri farklı olabiliyor daha çok erken sizin için 😊
Sariozkya Ama reglinize 1 hafta kala bu değeri görmeniz çok güzel 😊 büyük ihtimal hamilesiniz 😊 doktorlar zaten değer yükselene kadar bir şey yapmıyor keseyi görene kadar daha zamanınız var 😊
neslihan1382 Sariozkya şuan sadece regl ağrısı çekiyorum karnım ağrıyor başka belirtim yok doktor üç gün sonra tekrar gel dedi acilde yapmiyorlarmis normalde kendisi yardimci olacakmış
neslihan1382 neslihan1382 Sariozkya 3 gün nasıl sabredecem bilmiyorum umarım kötü bişe olmaz umutlanip