Silan_Abdullah Ecemss16 doğunca geçiyor merak etmeyin çok geçmiş olsun benim de çok aşırı derecede ağrım vardı hamileyken
Silan_Abdullah Ecemss16 evet seni çok iyi anlıyorum insan yürüyemiyor bile ama merak etme hemen geçiyor bebek baskı yapıyor ondan
bera777 Ecemss16 benimde 2 gündür yürürken kasigima igne batiyor ama oyle boyle acımıyor sag ayagimi bastigim anda canim gidiyor. Dinlenince biraz geciyor ama ayakta kalinca tekrar basliyor
drn5410 Ecemss16 magnezyumu sabah aksama çıkardık biraz daha iyiyim benimde kalça ağrım ayağıma vuruyor ama yorulunca dinlenince daha iyiyim zaten iş yapamıyorum
Ecemss16 drn5410 ben yatamıyordum acıdan neysekı suan yok dencek kdr aza düştü ama magnezyum işe yaramadı ztn içerken oldu 2 içsemde geçmedi o serum parol taktılar o hafifletti
Silan_Abdullah Ecemss16 37 lere gel daha çok ağrıyor ben artık basamıyordum o derece ama hemen geçiyor doğumdan sonra
Silan_Abdullah Ecemss16 valla eğer yürürsen olmaz magnezyum çok iyi geliyor ben kullanamıyordum kusuyordum o yüzden çok ağrı çektim
Ecemss16 Silan_Abdullah Silan_Abdullah ben 16 dan beri magnezyum içiyorm her gün ama genede oldu işte