Minalina Kızlar aslında 31 haftalığım ve hep bi hafta önde olduğumu söyledi doktorum Şuan kilosu da 2 kg olmuş ne diyorsunuz sizce dikkat etmeli miyim yoksa normal mi
Enfal_06 Minalina her bebeğin gelişimi farklıdır 30 haftada 1034 gr bizim doktor normal olduğunu 34 haftadan sonra kilosunda artış olur dedi
BeyzaGnes12 Minalina 31 haftada 1750 gramdı bebek normal demişti bence sizinkide normaldir 1 bucukla 2 buçuk arası normal diyolar
Semihaoyku Minalina normal bizim de 1949 gelmişti 31 de 1 hafta önden gidiyo dedi doktor kilo alması için muz kaşar kefir bunlar bebeğe kilo aldırıyor bende kendim 2 kilo aldım en başından beri
NilsunThmz ben 32+0 da doktora gittiğimde bebeğin 2 kg olduğunu söylemişti doktorum. Karın bölgesine baktığında biraz göbekli, hamur işi ve meyveyi azalt demişti :) bir sorun yaratır mı tam olarak bende bilmiyorum açıkcası…
Sevcan62 32 haftada 2200 dü doktor herhangi bir kısıtlama yapmadı iki hafta önde ve ya geride olması normal diyor doktorlar
Minalina Sevcan62 inşallah öyledir ben biraz minyon olduğum için doğumda zor olur diye korkmuyor değilim
Aysnurbzkrt20 Benim de 30. Haftada 2160 çıktı 2 3 hafta ilerde . Doktorum dondurma meyve tatlı yeme dedi . Doğuma kadar böyle kilo almaya devam ederse sezeryan olmak zorunda kalırsın dedi. Benim ilk doğumum normal ikinciyi de oyle istiyoruz ondan dikkat etmemi istedi.
Minalina Aysnurbzkrt20 bana da şekeri kes dedi 😂 ama çok zor hele ki son aylarda böyle iştah açılmışken
Sevcan62 Minalina kilolu bebek doğumu zor oluyor ama 4 kilo bile normal doğuran var stres yapmayın yaparsınız inşallah
Minalina Semihaoyku bende her sabah kavun ceviz gün içinde sağlıklı atıştırmalılar yiyorum hareketim de az bu aralar KPSS sınavına çalışıyorum ondan da olabilir diye düşünüyorum