Melike2535 Srp53 bende anlamadım doktor öyle söyledi eve gelip baktım dediğiniz gibi yazıyordu her yerde
Srp53 Melike2535 doktorlar bazen sallıyor hakkaten mevsimsel bir gecikme yaşıyor olabilirsiniz ama dediğim gibi yeteri kalınlıkta olmadığıiçin adet de gecikmiştir yumurtlamaya bağlı.
Fatmanur12345 MelodyFairy ederim canım bende senin gibiydim bir buçuk yıl olmadı bu ay soğan suyu içtim ve hamileyim insallah en kısa sürede şeninde hamileliğini öğreniriz 🤲🏻🤲🏻🥹😍
Femay Melike2535 eğer gebelik çıkmazsa ki umarım çıkar 🥰 rahim kendini gebeliğe hazırlıyor demektir bu sefer olmazsa bir dahakine hamile kalırsınız inşallah 🧿
lilyum_ Fatmanur12345 ayy evet canım cok güzel artmış. Gözün aydınnn. Bizlere de dua et insallah. Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah 🌸🤍
Fatmanur12345 lilyum_ Sagol canım benim hamilelerin duası kabul olurmuş insallah insallah en kısa sürede sizinde güzel haberlerinizi alırız 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥹🥹❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌹
MelodyFairy Fatmanur12345 Benim ekimde 3 sene olcak canım problem bende değil eşimde morfoloji ve sperm düşüklüğü var Yarın tekrar ürolojiye gidecek ultrasonla varikosel var mı ona bakılcak umarım yoktur ya birde ameliyat sonrası beklemek zor olcak