Melike2535 Kızlar bugün bi haftayı geçti regl olmayalı doktora gittim endometrium 9 mm adette olabilirsin gebelikte olabilir dedi kan verdim dua edin lütfen hamile olayım 🤲🏻
Fatmanur12345 Melike2535 efede kan verdin canım sağlık ocağında mı bende bugün orda verdim e mabiza bakıyorum çıkmamış hayla sonuç insallah hamilesindir gecikmede var zaten kesin var😍😍😍
sutlukahve_ Melike2535 yaa senin postlarini görüyorum inşallah vardır hastanede verdiysen çabuk çıkar haber et
Melike2535 Fatmanur12345 ama testlerde çıkmıyor ki canım bende anlamadım düzenli olurum normalde ilk defa böyle oldu 4 gün önce sağlık ocağında kan verdim negatifti bugünde hastanede verdim insallah çıkar ya üç yıldır bekliyorum
Melike2535 sutlukahve_ insallah canım testlerde silik bile ciksa umudum daha da artardı insallah kanda vardır yoksa bu kadar gecikme hayra alamet değil kist de yokmuş baktı doktor
Nedime82 Melike2535 doktora tekrar görünürseniz söktürücü verecektir muhakkak bu ay sanırım herkes mens dönemi sıkıntılı geçiyor sanırım. Umudunuzu kaybetmeyin 🤲🏻
sutlukahve_ Melike2535 söktürücü kullanabilirsin gebelik için kullanmak istemiyorum dersen duphaston kullanırsın o gebelikte de bebeğin tutunmasi için kullanıyor
Mzzz Melike2535 yani herzaman gebelik var diye gecikmez bazende stresten mevsimsel her şeyden olabilir benimde öyle gecikmem olurdu arada
Melike2535 Nedime82 söktürücü verirse bile kullanmak istemiyorum ne olur ne olmaz biraz daha beklicem