Birbebekbirannee Trendyolda ki ahşap beşik den alıp kullanan memnun olan var mı acaba. Veya e bebekde civilde kiler den mi aldınız
Hulo2105 Birbebekbirannee trendyoldan aldık çok beğendim yatak korumalık yastık herşey dahildi fiyatı da uygundu
Nilllll Birbebekbirannee trendyoldan almıştım canım oğlum şu anda 3.5 yaşında hâla kullanıyoruz çok memnun kaldım ben sadece benim ayakları tekerlekli değildi ama yine de hafif bir beşik temizlik sırasında çekmesi falan kolay 🥰
metemom_ Birbebekbirannee ben bebegetten bu beşiği tercih ettim çok da memnun kaldım mükemmel geldi aşırı kaliteli ahşabı falan yengem de e bebekten almıştı onunki aşırı kalitesiz mesela öneririm kesinlikle çok beğendim
Birbebekbirannee Betul-97 öyle mi ne güzel maşallah bende sipariş vermeyi düşünüyorum da kararsız kalmıştım nasıl acaba diye
Booksandcats E bebekte görüp beğenmiştim internetten sipariş verdik kurduk bizim de kullanma fırsatımız olmadı ama çok kaliteli geldi
Birbebekbirannee Booksandcats e bebeğin markasını mi siparis verdiniz yoksa trendyolda ki markayı mi siparis verdiniz acaba
Booksandcats Birbebekbirannee e bebekte meltem smart diye bir markayı beğenmiştik trendyol üzerinden de satış yapıyorlar o markayı tercih ettik biz
Birbebekbirannee metemom_ cook güzel olmuş maşallah. Bunu trenyoldan mi aldınız https://ty.gl/0wizx8hrtk
Betul-97 Hulo2105 Evett sana sormuştum bayramdan sonra kuracağım demiştin 😊😊 Bende hemen aldım bayramdan sonra bir büyüğünü aldım yer sıkıntım olmadığı için gayet güzel tabi daha kullanamadık ama olsun 😅😅