Alya3 Kızlar devlete gidiyorum 16 dan önce hayatta söylemiyorlar haliyle bizde çok merak ediyoruz özelde aşırı pahalı malesef gidemiyorum cinsiyet işinden az çok anlayan anneler tahminlerinizi bekliyorum 🌹🌹
sltn2686 Alya3 16 dan önce söyleselerde kesin olmuyo değişebiliyor ki bana 13te söylemişti kesin değil hiç bişi alma dedi 2 hafta sonra kontrolüm var bakalım 17.haftada olucaz
Ebruyi Alya3 ben özele gittim hem de en iyi doktor ve makineye sahip olan bir doçent 16 dan önce asla demeyeceğini söyledi
Alya3 ShutUp öyle bir çekti ki kafasından başka birşeyi yok değişik bir doktordu devlette zaten çok nadir ilgili doktor biraz da azarladı beni sinirliydi anlamadım elimde bu kağıt var sadece
Alya3 Alya3 @Kubra9090 canım nerelerdesin bir su benim cinsiyete bakar mısın ne zamandır seni bekliyorum
ShutUp Alya3 sanırım biraz daha sabretmeniz gerekicek ve başka doktorları deneyin bir de belki iyisi çıkar.
Hasret3449 Alya3 canım Instagram’dan bir sayfa var oradan sorsana genelde çok iyi ücretsiz takip ediyorsun size cinsiyetini söylüyor