Babymom07 Kızlar göğüs uçlarım karardı hamilelikten diyorlar bebiş doğduktan sonra ya da emzirme sonrası değişir mi? Yoksa hep bu renk mi kalacak bilen?
Beyazmelekkk Babymom07 değişir ben hatta kızıma hamile olduğumu goggus uç rengim simsiyah koyu kahve olunca şüphelenme ile anlamıştım kızım oldu. Ama sonra geçti tabi
Papatya_x Babymom07 Benimde karardı 39 haftalık oldum hamileliktendir ama doğumdan sonra geçermi bilemiyorum (:
Yasmncm Babymom07 ben kızıma hamileyken simsiyah pul pul oldu bildiğin kabuk.tuttu çok korkmuştum ama emzirme sürecinde geçti eski haline döndü
mervemurat16 Babymom07 emzirme döneminde rengi açılmaya başlıyor.Doğum sonrası ay geçtikçe düzelecektir
Beyazmelekkk Papatya_x sizinki de kız mı acaba ? Benimde ilk gebelikte kızımda simsiyahti merak ettim kızlarda mi oluyor acaba
Trabzon61- Kac haftalıkken farkettiniz kararmayı benimde koyulastı suan ama simsiyah değil 13 haftadayız dahada koyulasırmı acaba
Babymom07 Trabzon61- hamileliğin başında koyulaşma başladı normalde beyaz tenliyim pembeydi sonra hafta ilerledikçe karadı gitti 🥲 35. Haftadayım
Demedo 21 deyim çevresinden başlayarak ufaktan koyulaşmaya başladı. Doktora sordum normal dedi. Doğumdan sonraki süreçte düzelecek dedi.
Kittennn Benim nerdeyse ten rengimle aynıydı şimdi baya koyu kahve oldu ben hep böyle kalacak sanıyordum geçeceğini okuyunca rahatladım 🫠
Lovelovebaby Babymom07 maalesef bende var aynı problem. Bikini bölgem de kol altım da aynı sekilde karardı inşallah doğum sonrası geçer 😶