Momellaa Mini_baby artık çizginin nerede olacağını bile kestiremiyorum teste bakınca her yerden çizgi çıkabilirmiş gibi hahahhaha 😂
Mini_baby Momellaa ay bende öyle çok oluyordum valla 😅ama acele etme daha var adetine mesela ben ilk hamileliğimi kan tahlilinde öğrendim adete 1 hafta kala test yapıyordum çıkmıyordu hiç beta düşük oluyor ondan olabilir
Momellaa Mini_baby aslında çıkmayacağını biliyordum ama internetten sipariş ettim testi bugun elime ulaşınca bir hayırlıyım dedim 😂😂😂😂
Momellaa D_er_ya bilmem ki 12 tane var yapıyım mı bir tane daha bu testimde senin için olsun hahahhaha artık kafayı buluyorum kendimle 😂
Ecemss16 Valla ben acıkcası okdr cok 2. Cizgi arıyordum ki psikolojik olarak görüyorum 2. Yı bakıncs suan 😀😀 ama silik gölge gibi görüyorum 😀 heveslendirmek istemem ama gözlerim alısmıs direk buluyor o yok oluş cizgilerinide😀
Momellaa Ecemss16 valla bende her yerde çizgi görüyorum ama negatif canım iyice o kırmızılıklar gitti bembeyaz kaldı sağ taraf 😂
Ecemss16 Momellaa neyse olsun fjkf ümidin vsrya yarn sabh bida yaparsın ne olcsk :) ins güzel haberlerin olur ya allah gönlne göre versn
Momellaa D_er_ya tamam sabah yaparım yarın 6 gün kalmış oluyor oğlumuda 6 gün önce öğrenmiştim bakarsın çıkar birşeyler