rumikaa 000_gulay ben henüz 7 haftalığım bende de aşırı bir heves var ama ailem doğmamış çocuğa don biçmeyin diyorlar o yüzden kendimi tutuyorum 5 6 aylık olunca yapmayı düşünüyorum
selencinaar Alpmom__ Beğen butonunuza çöktüm resmen bende aynı fikirdeyim 13.haftalığım kimse alma uğursuzluk demedi negatif düşüncelerinizi kendinize saklayın diyorum bende birkaç parça birşeyler aldım elbette çünkü herkesin heyecanı cok doğal anne oluyorsunuz ve alana da mani olmamak lazım 😂😂😂
Alpmom__ selencinaar aynen öyle . O heyecanı anca böyle atıyorum o stresi de hatta . O yüzden almaya devam 🥹 kullanmak, üstünde giydiği günleri de görmek nasip olsun inşallah hepimize 🙏🙏🥲
FREYA09 000_gulay 30 haftalığım yeni başladım alışverişe dedikleri gibi ne olacağı belli olmuyor Allah korusun
Cudana Biz yapmıştık, cinsiyet 11. hafta fetal DNA ile belli olmuştu öncesinde kıyafet alışverişimiz vardı çorap ağız mendili vs. İnsanlar negatif yorumlarını kendine saklasın bence siz de sert tepki verin
Zumrut___ 000_gulay kız niye uğursuzluk olsun. Benim arkadaşım çalışıyor bebek de istemiyor henüz evleneli çok olmadı ama bebek bezi olsun biberon olsun işte beyaz zıbın falan aldı hep. Geçenlerde de işten çıktı. İyikş almış. Dursun kenarda nolacak. Siz de 11 haftalık olmuşsunuz ufak tefek alın bence hem size de iyi gelir bebeğim eşyaları biriktikce :) kötü düşünmeyin Allahım izniyle sag salim kucagınıza alırsınız inşallah :) bide erken haftalarda yavaş yavaş almak daha mantıklı bence hem git gide pahalanıyor hemde geç kalınca hepsi üst üste zor oluyor
000_gulay Zumrut___ evet doğumdan sonrada çalışmayacağım için eşim içinde zorluk olsun istemiyorum gerçekten hepsi bir anda alınınca inanılmaz bir fiyat çıkıyor parça parça alındığında zorlanmayız diye düşünüyorum en azından büyük eşyaları 🥰
000_gulay Nzyl evet 2 hafta önceki bebek arabasıyla şu anki bebek arabası aracısında bilenlerden baksanız 500 TL fark var en azından bu büyük şeyleri yapmak bence çok mantıklı kıyafet falan sonradan alınır tabi ama bunlar zorlayabilir ileriki dönemlerde benim bütçemi 🥲
Cihangir09 000_gulay eşyayla uğursuzluk olmaz içinizden geleni yapın 🥹 oğlumda daha 8 haftaliktim bebek arabasıni filan almıştım heyecandan şimdide kızıma hamileyim 13 haftalıkken bebek arabasını 16 17 haftalıkken ana kucağını aldım görüp hoşuma gittikçe kıyafette alıyorum böyle şeyler düşünmenize sebep olan insanlarla muhabbetinizi sorgulayıp içinizden geleni yapabilirsiniz ☺️
Meltemm21 000_gulay öyle bir ekonomi de yaşıyoruz ki bugün 1 olan yarın 10 oluyor elinizde varken yavaş yavaş yapmak daha mantıklı böyle olumsuz konuşan insanlardan nefret ediyorum 24 haftalık hamileyim bebeğimin neredeyse herşeyi hazır zaten etrafımda gördüğüme göre 30. Haftadan sonra çok ağırlaşmış oluyorlar
000_gulay biranne__ alışveriş cinsiyete göre yapılmaz ki kızsa pembe bebek arabası alıcak değilim zaten artık herşey unisex bu büyük daha pahalı olan şeyleri alıp atmak daha mantıklı geliyor 😓
Cimenn1223 000_gulay uğursuzluk getirmez ama cok erken en azindan cinsiyeti kesinleşince parça parça alırsanz dha iyi olur cinsiyet yanılmasi da cok oluyor benm cinsiytm belli ama detayli ultrasonu bekliyorm yine de
000_gulay Cimenn1223 aslında o da çok mantıklı ama bende alacaklarımı şimdiden hani kıyafet olarak değilde bu büyük daha pahalı olan şeyleri şimdiden yavaş yavaş almayı düşünüyorum en azından dursun bir köşede diye düşünüyorum
Alpmom__ 000_gulay ah kesinlikle bende öyle . Her ay kafamda belirledim alacaklarımı . Son ana kalırsa eşim çok sıkışır . Aylık bütçe ayırdık şimdi bebiş alışverişi için . İnşallah sağlıkla alalım kucağımıza 🙏🌸