Aysgl1119 Kızlar 18 haftalik hamileyim vitamin hapı kullanıyorum her hapı ictigimde midem bulantı oluyor surekli o hapın tadini hissediyorum sizde de oluyor mu :((
Selale_bati Aysgl1119 burnumu tutuyordum ben icerken decavit kullaniyordumhem buyukhemde cok kotu koku yapiyordu ben icerken 1 kac dakka burnumdan nefes almiyordum ve uzerinden 1 seker yiyordum sonrada biraktim ilaci icmedim valla
Deletedmom34 Ozderr Doktorum bana bir balık yağı verdi çikolatalı 🙄 Hiç zorlanmadım içerken istersen kontrole gittiğinde sor bunu kullanabilir miyim diye adı regenesis max
Aysgl1119 Selale_bati aynen bende onu kullaniyorum yutulmuyor bile :(( tum gun o hapın tadıyla gün geçmiyor resmen bende bîrakmayı dusunuyorumda bebis icin sabrediyorum simdilik:((
Ozderr Deletedmom34 bu içtiğimin dışı da çikolatalı ayrıca içinde sekiz dokuz tane farklı vitamn var belki onlardan oluyor
Selale_bati Aysgl1119 Ilk baslarda vitamin icmen daha guzel canim bebegin kilosunada etki ediyor ben icmedim bebegim 38 haftam bitdi 3kilo ice biliyorsan dayan biraz ic