Yeni1gebelikkk Ceyda24 reflü yatağı almadım çok gerek olduğunu düşünmedim İnşaAllah ihtiyaç da olmaz ,bez olarak sleepy aldım henüz doğum yapmadım kullanmadım yani
iremsevinc Ceyda24 bebek bezi molfix aldım Reflü yatagı akrabamız verdi almadım ihtiyaç halinde kullanırım ☺
Booksandcats Ben reflü yatağı almadım henüz doğum da yapmadım ama bebek bezi olarak prima ve sleepy aldık uygun fiyatlı denk geldikçe
Barlas_mom Ceyda24 molfix 1 numara bir paket aldım şuanlık. Reflü yatağı da var ilk oğlumda kullanmıştım bunda da Allah izin verirse kullanıcam
Linakiz1903 Yenidoğan Molfix aldım sonrasına bakicaz 🤗 file market daycare bebek bezi çıkarmış üreticisi Molfix onu denemeyi düşünüyorum
miamom Ceyda24 prima aldık. Anne yanını reflu destekli bir yatak tercih ettik ama reflu yatağı da aldık. Bez, reflu yatağı ilk alışverişlerimden. Bence önemli.
Cudana Reflü yatağı önemli bence, yatak Juno alacaktım arkadaşım verdi almama gerek kalmadı. Goon, sleepy natural, sleepy bionatural birer paket aldım 50’li, 1 numara. Bir paket de baby turco 2 numara aldım. Hangisiyle anlaşırsak artık