Fattma18 3 yıllık evliyim ilk defa tedavi gördüm ve oda aşılamayla başladı uzun bir süreçti ama güzel ilerledi sonuda güzel olsun 🥹
mrp2023 Fattma18 ne güzel canım adına çok sevindim inşallah hayırlısıyla hamileyim yazmayıda nasip etsin rabbim
1Anneadayiiii Fattma18 hakkında hayırlısı olsun inşallah canım bende 2.aşılamam için hazırlanıyorum 4yıllık evliyim Rabbim inşallah bize de nasip eder bu ay pozitif görmeyi herşey gönlünce olsun 🌸💖
Aysegul-ucbh Fattma18 ayy Rabbim en kolayından bir bebiş nasip etsin ilk aşılaman tutsun bekliyceğin tek şey bebişine kavuşma günün olsun sağlıklıca kucağına al çok çok amin 🤲😊
mrp2023 1Anneadayiiii sizin baya olmuş ya :( 1.senemde tüp bebek yaptırdım tutmadı tekrar deneyeceğim inşallah aşılama ne zaman sizin
Fattma18 Aysegul-ucbh amin hep birlikte güzel haberler bekleyelim inşaallah Allah kimseyi utandırmasın 🦋
1Anneadayiiii mrp2023 iğne kullanıyorum şuan canım yarın kontrolüm var aşılama günü belirlenecek hayırlısıyla inşallah 🌸 bu sefer olmazsa benimde son şansım artık tüp bebek bakalım