sedakcar Kızlar Gece 3 te hastaneye yatışım yapıldı. Sancım 5 dk da bir 100 ü görüyor ama saat 12 oldu 1 cm bile açılmam yok ne yapıcam
sedakcar Senaykork kendi sancım ama oda kayboldu resmen şaka gibi. Ssvd yapacaktım doktor 4 e kadar vakit verdi dualarınızı bekliyorum
sedakcar Hulya75 hepsini yapıyorum çok sinirliyim stres oldum moral bozukluğu da var bunlar da etkiliyor galiba.13-14 saattir bekliyorum ya
sedakcar Hulya75 hiç olmadı 1 cm bile açılmadı. Anlamıyorum o kadar sancı ne işe yaradı. Doktor geliyor bakıyor ebeler bakmıyor onlar doktorun yanında süs olarak durup gidiyorlar . Doktor da bu kadar sancı işe yaramıyor rüptür olursun 4 e kadar düşün karar ver dedi
Hulya75 sedakcar suni denesinler çok yorulmussundur artık biran önce doğsun bebeğin devlette misin özelde mi
Demirhan23 3 sene önce bana da aynısı oldu. Vücudum kabul etmiyorumuş suni sancıyı. 3 şişe verdiler gülüyordum açılmam olmuyordu. Çocuğun kafası sıkıştı kanala dedi aldı sezeryana. Üçgen kafa doğdu oğlum. Olmuyorsa çok zorlamayın
Senaykork 68pembemavi01 Evet aynı saatte alınmazsa başla yicekle yakın olursa işe yaramıyor en az 4 saat önce alınması gerekiyor kahvaltıdan Zeka geriliği ve erken doğuma yol açıyor Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah ♥️
sedakcar denizalismom ssvd yapcam diye beni nst ye bağımlı yaptılar çok az yürüyüş yaptım sürekli yatırdılar. Plates yapim yok. Merdiven inip çıkayım yok. Ne desem yok dendi özeldeyim güya aşırı sinirliyim mideme ağrılar girdi
yagmurus sedakcar bu nasıl özelmiş bacım devlet olsa anlarım yaparlar devlettekiler de gittiğin hastanenin her imkanı sunması lazım
sedakcar yagmurus vallahi ssvd yapan doktor burda var diye bu hastaneyi seçtim adanada. Ellerinde plates topu yok ben evden getirdim. Ebe gelip bi hareket göstermedi yardımcı olmadılar. Tek başıma odada eşimle halamla sancı çektim
BeyzaGnes12 sedakcar ssvd olduğu için dışardan müdahale edemiyorlar tehlikeli olduğu için kendi doğal şekilde ilerlemesini bekliyorlar malesefff… Sürekli parmakla kontrol.edilmekte stres yapabilir o yüzden doktor izin vermiyor olablir ebelere