Booksandcats 99dan sonrası birden geçiyor bizim de son 52 günümüz kaldı 🙈 sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza ❤️
Melegimolsun Zaman sanki geçiyor ama geçmiyor gibi de son 87 sezeryan olacağımız için. Sizler temizliği vs hazırlık neler yaptınız hemen hemen yakınız 😄
Flora_bebek Melegimolsun Ben sadece bir kaç kıyafet aldım 2. Geceliğim olduğu için beşik vs. Hazır aynı sezaryen günü alacağız kaç haftalık oldun canım sen
Melegimolsun Flora_bebek 25+4 olduk ben düşünmüyordum 2 tane yeter demiştim bu bebiş bayağı sürpriz oldu bize 😄 benim iki çocuğumda erken doğduğu için bunda serklaj yapıldı bekliyoruz hiç bir doğumumu planlı yapamadım ev temizliği vs herşey kalmıştı
Flora_bebek Melegimolsun Ya inşallah bunda öyle olmaz planladığın gibi olur ilk hamileliğim de son haftalar da yapmıştım her şeyi bakalım bunda ne yaparız zaten sıcaktan halim yok 😂 Cinsiyet ne sizin
Melegimolsun Flora_bebek Allah güç kuvvet versin vallahi bu havada bizimkisi kız inşallah sağlıkla gelsin bir kızım bir oğlum vardı kızım çok istiyordu kız olmasını