Annecik02 Eşimin WhatsApp hesabını kendi telefonuma bağlayabilir miyim kimle yazışiyor ne konuşuyor öğrenmem lazım ALDATILIYORUM.
Ygmr01 Annecik02 bağlarsınız ama qr kodu okutmanız lazım. Bilgisayar varsa evde en azından oradan bağlayın çıkış yapmamış olursunuz devamlı açık kalır
hepoyleolurzaten__ Annecik02 Watsap wepi indirmeniz gerekiyor kere kodunu okutup baglaniyrosunuz ben yaptım 😂 haberi yok bide eşinizin telefonundan bildirimleri kapatmanız gerekiyor
Annecik02 Merve_kucuk hayır yakaladım gece 4 de şeytan dürttü telefonu sarjdaydi baktım WhatsApp da msjlasma unutmuş
MerveAli9694 Play store da uygulaması var diye biliyorum daha önce arkadaşımda yapmıştı ama eşinizin telefonuna bildirim gidiyor onu kabul etmek lazım ondan sonra oluyor
Neferut Kirmizibalikgolde Herkes herkesin wpsine zaten erişebilir kodu kendi telefonuna bile bağlasa görür her şeyi ona bildirim gitmiyor sadece ayarlardan cihaz bağlaya girerse bağlı olduğunu görür. Hemen fark edeceğini de sanmıyorum
Annecik02 Neferut denedim yapamadım nasıl yapicam yardımcı olur musunuz WhatsApp wep indir dediler kimin telefona indirmem gerek
Kirmizibalikgolde Neferut ben şimdi bağlı cihazlara baktım biri bağlanınca orda çıkar değil mi hiçbişey çıkmıyor çünkü cihaz bağla yazıyor sadece
Neferut Annecik02 hayır gerekmiyor kendi telefonunuzdan onun telefondaki qr kodu okutunca olması gerek. Ya da bilgisayar varsa bilgisayardan da okuyabilirsiniz.