Semaela Melove 18 haftalıkken ufak bı hissetmeydi . Şuan 21 haftalık ama karnım hamile gibi durmuyor söylemesem anlaşılmıyor aslinda 4 kg da aldım
mystery00 Melove hareketleri ilk 19. Haftada hissetmiştim karnım da 5. Ayda küçük belirginleşmeye başlamıştı 😃
Merve-metin Melove karnım 10+4 günlük çok küçük var hatta dışardan bakan anlar bile hamile olduğumu sanırım iç karnım dar benim doktora gittiğimde soracam bi tabi hareketlerini ne zaman hissederim bilmiyorum 🤷♀️
sltn2686 Melove 15. Haftadayız hareket hissetmiyorum karnım belli , bence kilosu olanların özellikle karnı hemen belli olmaması normal bu herkesten herkese değişir benim karnım hiç yoktu hemen çıktı iç karnımda dar olabilir
Aylaa123 Melove bence onun boyla kiloyla alakası yok genetik birşey yada iç karın genişliğinden kaynaklıdır . Boyum 175 suan güncel kilo 76
Momss13 Melove benim karnim 15 16 haftalarinda ufak ufak cikmaya basladi ilk seyirmesini 14 haftada hiss etdim amma tekmesini karnimin kipirdamagini 18 haftasinda hiss etdim
elif475475 Melove ilk hamilelikte 15 16. Haftalarda büyümüştü. Şimdi 12 haftalık ve biraz göbek çıkmaya başladı. İkinciler daha hızlı büyüyor dedikleri doğruymuş 😁