merimiri Barlas_mom benim de yer var demişti suyu da fazla normale göre bi tık daha dönüş yapar dedi kahvaltı sonrası hareketlendi rahatladım cnm 😊
LinamAsyam merimiri baktırdınız mı kalbine benimde azaldıgı günler oluyor korkuyorum diye doktoruma yazdım su iç sol tarafına yat say dedi. Bazende uyumak istiyorlardır. Ağrın vs olursa direk git tabi ama sıkıntı yapma kendine iyidir 🩷
merimiri LinamAsyam sonrasında hareketlendi canım uzandım biraz kahvaltı sonrası şu an iyi şükür rahatladım biraz büyüdüğü için zorlanıyor sanırım 😊
Eylullxx merimiri askim iki gundur benimde böyle hagshahahahha bende bugun rutin kontrole gittim nst falan baglandi hersey yolunda gorunuyor bence yer kalmadi artik o yuzden ya
merimiri Eylullxx aynen öyle size bu mesajı yazdıktan sonra hareketleri arttı ama dediğin gibi böyle büyüdükleri için daha zor hareket ediyor gibi😊 şu an iyi aman aman iyi olsunlar göz görmeyince gönül işte duramıyor 😂
Abbasova_gunay merimiri uygulamaya gore 89 ben sezeryan olucagim icin 74gun kaldi Allahin izniyle 🥰🫶🏻🫶🏻