HafizeVrr Kızlar 25 haftalık hamileyim sürekli soluma yatmaya çalışıyorum ama uyuyamıyorum kolum uyuşuyor sağa dönüyorum uykularım bu kuşku yüzünden kalmadı. Siz nasıl yatıyorsunuz sorun olur mu sizce sağ sola dönüşümlü yatmak ?
metemom_ HafizeVrr sağ sol fark etmez ki sadece sırt üstü fazla yatmaman lazım ben sırt üstü de yatıyorum bazen bir sorun olmaz uykularını bölme boş yere
Maviii_98 HafizeVrr 38 haftalık olduk hep sola yatmaya çalıştım zaten sağ dönünce ya da Sırt üstü dönünce rahat nefes alamadım bazen o yüzden hep solda yattım ama rahat ettiğim günlerde kendimi Sırt üstü yatarken de buldum sadece sağ tarafa dönmek pek olamadı bebeğim de sağ tarafta çünkü hep oradaydı sağa dönünce hep kıpırdandı bende huzursuz olup sola döndüm hep.
Nazgrr Hayır tabi ki kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle uyu sağ sol farketmez. Zaten soluna sürekli yatamadığın gibi sağına da yatamazsın
metemom_ Nazgrr hastahneden çıktım evde doğumu bekliyorum canım hâlâ sancım devam ediyor bir hafta oldu tam gerçekten çok zormuş Allah kimsenin başına vermesin