Bilgeklc Merhaba anne adayları ben adet tarihimr göre 28 usg ye görede 29 haftalık çıkıyorum sağ alt karnımda grçrn cumartesiden beri ağrı var gece uykudan ağrıyla uyandım bazen geçiyo azalıyo bazen tekrar başlıyor dün çok iyiydim bişeyim yoktu bugün sabah 7 buçukta yine ağrıyla uyandım bu arada 3 gün önce ağrı için doktoruma gittim nst ye soktular bişey çıkmafı idrar verdim oda temiz açılmada yok ultrosondanda bakıldı erken doğum riskide yok dedi üşütmüş olabilirsin dedi bugün yine ağrım olunca farklı bi hastaneye gidelim dedik bu doktorda erken doğuma çevirebilir dikkat et dedi serum taktıkar alttan baktı 1 hafta önden gidiyor dedi kötü bişeymi bu durum sizin de ağrınız oluyomu dayanamıycak kadar bu güne kadar dayandım bugün ağrıdan ağladım hamileliğim çok güzel geçiyodu şu 1 haftadır dayanılmaz ağrılarım var bebeğin kilosuda 27 haftalıkken 1 kilo 150 gramdı şimdi 28 haftalığım ama ultrason da 29 haftalık kilosuda 1 kilo 450 gram dedi çok uzun oldu hakkınızı helal edin
bulutunannesi33 Bilgeklc ılk gebelıgınızmo ıkıncımıhanı seseyan varsa oncesnde aynı sey bende oluyor krnm buydukce sag kasık ustunde krnımn orda sezeryanın alt tarafı yanıyor gb degısık bır agrı sancı
Bilgeklc bulutunannesi33 ilk gebeliğim çok hareketli bi bebek acaba ondan mı fiycem ama hareket ettiğinde hiç canım yanmıyor korkum kendi doktorum erken doğum la ilgili bişey demedi başka bi doktor erken doğum diyince korktum biraz