Sebur Kızlar 21 haftalık hamileyim özele gidiyorum detaylı ultrason için 4bin tl dediler. Başka bir özel hastaneye gidip detaylı yaptırsam sorun olur mu?
fm-112 Sebur olur tabi ilinizdeki perinatolog ya da radyologlardan sorun fiyat alın raporu doktorunuza gosterırsınız ama fiyatlar o civar bence ben antepteyım 2 doktor var 3500e yaptırdım
Maviii_98 Sebur bir sorun olucağını sanmıyorum bende devlet takipliyim ama özel bir görüntüleme merkezinde yaptırıp sonuçları gösterdim sorun olmadı.
Kubra6694 Sebur bende özele gidiyorum 3500 dediler tatil sebebiyle ailemin yanına gidecektim zaten haftam oraya da denk gelince Konya’ da özel klinikte 2500 e yaptırdım.
Sebur Kubra6694 valla benim şehir Tekirdağ kaç tane hastane aradım 5 bin tlye kaadar çıkıyor siz iyi yaptirmişsiniz.
Kubra6694 Sebur Doktoruma sonuç gösterdim gayet titizlikle inceledi. Bir kalp yönünden sıkıntı görüldüğü için fakultedeki çocuk kardiyoloji profuna yönlendirdi özel muayane olacağım izinden dönmesini bekliyorum
Sebur Kubra6694 Kubra6694 çok geçmiş olsun sağlıkla gelsin inşallah. Bende kesinlikle yaptiricam ya cok saglikli dedi ama aklıma kalmasin
elif475475 Sebur ben oğlumda yaptırmıştım. Zaten doktorumuz bana sadece bilgileri atmanız yeterli demişti.
Edsn Sebur olur tabii ki ben devlet Hastanesi’nde randevu bulabildim bu sayede ücretsiz yaptırdım denk gelen doktor da o kadar muhteşem bir kadındı ki gerçekten kazandığı her kuruş helal hoş olsun 1 saate yakın baktı detaylıda eski ultrason resimlerini falan da inceledi ❤️❤️
Kubra6694 Edsn çok çok şanslısınız ben özelde bir saat durdum. Hep devlette 15 dakika da bitiriyorlar diye duydum
Aysgll1 Edsn merhaba hangi doktorda yaptırdınız acaba? Haftaya Filiz hanıma gideceğim de içeriye kardeşimi de alırlar mı
Zey1nep Yaptırmak istediğiniz yere bağlı kimi merkezler pek detaylı bakmadan bıkac dakika da hallediyor doktorda bu sefer kabul etmeyip tekrar yolluyor kimisi de nerdeyse bi saat bakıp ölçüyor daha ucuz olsun derken iki kez ultrasona girmeyin iyi araştırın
Sebur Zey1nep yok zaten benim gittiğim özel hastane çok iyi doktorlarda öyle. Para önemli değil zaten kendi hastanemden hemen randevu aldim🫠
Edsn Kubra6694 işini iyi yapan insanlar her yerde kendilerini belli ediyor gerçekten sayıları daha da çoğalır inşallah 🤲🤲🌸
Busra_28 Sebur ben Maslak Acıbadem e gidiyorum 18.500 istediler bizde başka alanında uzman doktor Önerdi doktorum 5000 istedi oda