Kzclrm Bu postu birkere daha yaptım bir kişi cevapladı yardımcı olurmusunuz 21+5 hamileyim kurtköy emseye gidiyordum ikiz bebeklerim olduğu için 4800 istedi doğuma çok geldi erdem hastanesini duydum aradım orada 3 bin istededi daha makul geldi varmı bildiğiniz doktor tavsiyesi ve hastane nasıl ilk gebeliği ve ikiz çok 😔
Lidyasmom Kzclrm Çakmak erdeme gidiyorum. Doktorum Yasemin Çakar Kement çok memnunum, harika bi doktor. Tecrübeli, cana yakın bi kadın deneyin derim🙏🏻
Yaprakkm Kzclrm canım madem ümraniye civarındasın çamlıca medipole gitmeni tavsiye ederim fiyatları uygun ve yeni temiz hastane bi görüş istersen ben olsam erdem hastanesi yerine çamlıca medipolü tercih ederdim
merveakkus Kzclrm ben medistate gidiyorum ama ucuz olarak önerebileceğim bir hastane var Çamlıca medipol yeni açılmış hatta Hüsniye Sedef diye bir doktoru çok övüyorlar. Yeni açıldığı içinde ücret konusunda çok ucuzmuş bir arkadaşım doğum yaptı bitanesi yapacak
Lidyasmom Kzclrm Muayene ücreti 80di fakat 100 oldu yılbaşından sonra. Detaylı ve ikili test prof. Dr Selçuk bey yaparsa testleri 450, diğer doktor yaparsa 375. Doğum ücreti tam hatırlamıyorum ama çok makul fiyatlarda.
Kzclrm Lidyasmom çok teşeekür ikili test ve detaylıyı geçtim yapıldı onlar şeker testi kaldı sadece bu ilk muyaneme yasemin hanıma gidicem inşallah iyi olurdu kalırım orda artık inşallah dediğiniz gibi ilgilenir benimle de
GkhanKevserinar Çamlıca Erdem hastanesine gitmenizi tavsiye ederim .Adalet hanım doktorum çok memnunuz
Kzclrm merveakkus çok teşekkürler arayıp fiyat bilgilerini alim o zaman medipol her ama n pahallı diye yanaşmamıştım😊